RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

AYTO ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ - ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

Τους έπιασαν στα πράσα την ώρα που επιχειρούσαν να κλέψουν αυτοκίνητο στο κέντρο της Λεμεσού — Βίντεο από τη στιγμή «δράσης» των δύο αγνώστων σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν 

Είναι η στιγμή που δύο πρόσωπα επιχειρούν να κλέψουν αυτοκίνητο, που βρίσκεται σταθμευμένο σε δρόμο κοντά στην παλαιά αγορά της Λεμεσού, στο κέντρο της πόλης. Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, η απόπειρα κλοπής του οχήματος έγινε πριν από μερικές μέρες στις 21 Σεπτεμβρίου.
Για κακή τους τύχη, το κλειστό κύκλωμα ταξιδιωτικού γραφείο, έξω από το οποίο ήταν σταθμευμένο το όχημα, κατέγραψε καρέ — καρέ τις κινήσεις τους!
Ο ιδιοκτήτης του γραφείου Ανδρέας Παπακυπριανού, με τον οποίο επικοινώνησε η Cyprus Times, ανέφερε ότι αποφάσισε να δώσει το βίντεο στη δημοσιότητα σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες, με την ελπίδα ότι έτσι θα αποτραπούν άλλες, παρόμοιες ενέργειες.
Πάντως όπως θα δείτε, οι δύο άγνωστοι φαίνεται πως τελικά δεν τα κατάφεραν… Πρόλαβαν ωστόσο να αφαιρέσουν από το αυτοκίνητο κάποια εξαρτήματα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα να προορίζουν για πώληση.
ShowTime-cy: To ίδιο ακριβώς "χτύπημα" συνέβη και σήμερα σε δημόσιο πάρκινγκ της Λάρνακας κοντά στις Φοινικούδες. Άγνωστοι προσπάθησαν να ανοίξουν και μπρος και πίσω το αυτοκίνητο γυναίκας όμως... δεν τα κατάφεραν. Η γυναίκα βρήκε σχεδόν μισοσπασμένο και τους πίσω και τους μπροστά προφυλακτήρες ενώ χωρίς χτύπημα αλλά με εργαλία προσπάθησαν να το παραβιάσουν...  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ