RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ... ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Το περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην οικία 31χρονου που βρίσκεται στη Μέσα Γειτονιά.  

Ο 31χρονος κάλεσε την Αστυνομία, αναφέροντας ότι στο σπίτι του βρισκόταν 29χρονοςφίλος του, με τον οποίο όμως είχαν παρεξηγηθεί προηγουμένως, ο οποίος προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση, φωνάζοντας και βρίζοντας. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 31χρονος είχε ζητήσει επανειλημμένως από τον 29χρονο να αποχωρήσει, κάτι που αρνείτο να πράξει.  Ούτε και τα μέλη της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο μπόρεσαν να τον κάνουν εύκολα «καλά». 
Ο 29χρονος, πυρ και μανία, συνέχισε να φωνάζει και να βρίζει σηκώνοντας στο «πόδι» τη γειτονιά.  Τελικά οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, όπου κι εκεί ο 29χρονος συνέχισε το… «βιολί» του. Μάλιστα, τα έβαλε και με τους αστυνομικούς, φωνάζοντας και σπρώχνοντας ένα μέλος της δύναμης.  Επανασυνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής, επίθεση και εξύβριση αστυνομικού και τέθηκε υπό κράτηση.cyprustimes ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ