RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Κυριακή 23/8/15 Θερμό ρεύμα αέρα(χάρτης 1-2) μας επηρεάζει αλλά δεν είναι ικανό να φέρει υψηλές θερμοκρασίες αύριο αλλά ούτε και τις επόμενες ημέρες..

Πιο ψυχρό ρεύμα αέρα επηρεάζει την δυτική και κεντρική Ευρώπη αλλά και τις βορειοτερες περιοχές την νότιας Ευρώπης με πιο χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και τοπικές βροχές και καταιγίδες.
Για την Κύπρο καμία αλλαγή και αύριο Κυριακή όπου θα επικρατεί ηλιοφάνεια με παροδικές χαμηλές νεφώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας..
Τις πρωινές ώρες θα παρατηρούνται στις περισσότερες παράλιες περιοχές ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά σε ορεινές αλλά και εσωτερικού περιοχές.
Οι άνεμοι σε επίπεδο άπνοιας έως πολύ ασθενείς τις πρωινές ώρες από 0 έως 2 μποφώρ..2 μποφώρ θα φτάνει στα νότια-νοτιοδυτικά θαλάσσια τμήματα.
Ενισχύονται από το μεσημέρι και μετά όπου στις περισσότερες παράλιες περιοχές θα είναι στα 4 με 5 μποφώρ ενώ στο εσωτερικό 2 με 3 μποφώρ(χάρτης 3)

Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα και θα είναι στους 37 βαθμούς στη Λευκωσία,στους 31 στη Πάφο,στους 32 στη Λεμεσό και στους 33 στη Λάρνακα και Παραλίμνι.
Στους 28 βαθμούς στα ημιορεινά και στους 26 στα ορεινά.Στο Τρόοδος στους 23 βαθμούς.
Αυξημένη παραμένει και η υγρασία στις παράλιες περιοχές τις μεσημεριανές ώρες και θα είναι στο 40% στο εσωτερικό,στο 70% στα δυτικά και ανατολικά,στο 65% στα νότια και βόρεια και στο 60% στα νοτιοανατολικά.Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές στο 45-55%..Τις αυγινές ώρες θα είναι πιο αυξημένη στο 80-90%. Χαμηλή πίεση στο 1005hpa.

 Μέχρι και το τέλος του μήνα δεν φαίνεται να επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες αλλά αντιθέτως από Δευτέρα και Τρίτη πέφτει η θερμοκρασία περίπου 2-3 βαθμούς με την εμφάνιση και κάποιων βροχών αυτές τις ημέρες(πιθανόν για Τρίτη).
ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 
ΣΕ ΛΙΓΟ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ www.showtime-cy.blogspot.comΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ