RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΚΑΙΡΟΣ: ΘΕΡΜΕΣ ΑΕΡΙΕΣ ΜΑΖΕΣ - ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

Τετάρτη 26/8/15 Δελτίο καιρού   Παραμένουν οι θερμές αέριες μάζες στην Μεσόγειο και τις επόμενες ημέρες λόγω και της αποκομμένης ψυχρής λίμνης αλλά και τα χαμηλά βαρομετρικά που επικρατούν στην περιοχή της Αγγλίας..

Αυτό ευνοεί την παραμονή των θερμών αέριων μαζών στη Μεσόγειο αλλά τις επόμενες ημέρες θα ανηφορίσουν σε Ιταλία,Ελλάδα αλλά και σε περιοχές των Βαλκανίων πολύ θερμές αέριες μάζες..
Η Κύπρος απλά θα επηρεάζεται από θερμές αέριες μάζες χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή της θερμοκρασίας.


Πάμε να δούμε αναλυτικά το καιρό της Κύπρου..
Το καιρικό σκηνικό παραμένει το ίδιο με τις θερμές αέριες μάζες να είναι κοντά μας χωρίς να επικρατεί όμως ιδιαίτερη ζέστη. Η ζέστη που νιώθουμε είναι λόγω υγρασίας και όχι από τις θερμοκρασίες που επικρατούν..
Με ηλιοφάνεια αλλά μέσα στη ημέρα θα παρατηρούνται και νεφώσεις που αν και με πιο λίγες πιθανότητες πιθανόν να δώσουν λίγες βροχές στα πολύ βορειοανατολικά τμήματα τις πρωινές ώρες και από το μεσημέρι προς απόγευμα τοπικά στα ορεινά περιοχή Τρόοδους να έχουμε και μπόρα.
Όπως και σήμερα έτσι και αύριο έστω και πολύ τοπικά κάτι θα έχουμε..

Οι άνεμοι πολύ ασθενείς τις πρωινές ώρες από 1 έως 2 μποφώρ(πιθανόν περιοχή Κερύνιας να φτάνει και 3)το πολύ με μικρή ενίσχυση από το μεσημέρι στα 2 με 3 μποφώρ..Στα βόρεια πιθανόν να φτάνει και 4 μποφώρ. Αργά το βράδυ πέφτουν στα 2 μποφώρ. Γενικά δεν φαίνονται ενισχυμένοι άνεμοι.
Θερμοκρασία σταθερή και θα κυμαίνεται στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό,στους 31 στη Πάφο,στους 32 στη Λεμεσό και στους 34 στη Λάρνακα και Παραλίμνι.

Στους 29 βαθμούς στα ημιορεινά και στους 25 στα ορεινά ενώ στο Τρόοδος στους 21 βαθμούς.
Πέφτει λίγο η υγρασία σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες αλλά παραμένει κάπως αυξημένη στα παράλια. Χαμηλή πίεση 1007-1008hpa. Σταθερή παραμένει η θερμοκρασία και τις επόμενες 5 ημέρες.. ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ