RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΒΟΜΒΑ: ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ "ΕΦΤΥΣΕ" ΒΑΝΔΗ ΚΑΙ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ STAVENTO



ΑΦΩΝΟΙ έμειναν όλοι χθες όταν η Κύπρια αδελφή του διάσημου Personal Trainer Timis Kampanellis, η Κατερίνα Καμπανέλλη, απέρριψε τόσο τον Αντώνη Ρέμο όσο και τη Δέσποινα Βανδή με αποτέλεσμα να πει το μεγάλο ok στον Μιχάλη Stavento

Η φωνή της, η χροιά της αλλά και το κυπριακό άσμα έκανε και τους τέσσερις κριτές του The Voice 2 να γυρίσουν και όλοι να θέλουν να την εντάξουν στην ομάδα της. Ένα πακέτο χρυσάφι που μπορεί άνετα να φτάσει μέχρι τον τελικό. Η 19χρονη όμως Κατερίνα Καμπανέλλη πήγε χωρίς δεύτερη σκέψη στην ομάδα του Μιχάλη Stavento αφήνοντας πίσω τόσο την Μελίνα Ασλανίδου, όσο και τους Αντώνη Ρέμο και Δέσποινα Βανδή.
Το παρασκήνιο μικρό αλλά… πολύ σημαντικό αφού η Κατερίνα ενώ θα μπορούσε να πάει στους πιο δυνατούς coaches εντούτοις είπε το ναι εκεί που η καρδιά της ήθελε.
Πέρσι όταν πήγε στο πρώτο The Voice και δέχτηκε την απόρριψη, η πανέμορφη Λεμεσιανή δέχτηκε αμέτρητα σχόλια από όλους και κολακευτικά λόγια. Όταν το παιχνίδι πια τελείωσε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, η Κατερίνα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν νεαρό και πολύ σταρ καλλιτέχνη προκειμένου να συνεργαστούν.
Μιλάμε για τον Mr. Mamacita τον πασίγνωστο Claydee όπου οι δύο τους συνεργάστηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Τότε ο Claydee είχε πει στην Κατερίνα πως έψαχνε απεγνωσμένα μία νεαρή με πολύ ιδιαίτερη φωνή και ο Μιχάλης Stavento ενώ δεν γνώριζε την Κύπρια τραγουδίστρια ούτε καν προσωπικά του πρότεινε να την ακούσει γιατί θυμόταν μέσα από το The Voice 1 πως είχε αξιόλογη φωνή. Και έτσι έγινε. Ο Mr. Mamacita και η Κατερίνα έδωσαν τα χέρια κάτι που εκείνη δεν ξέχασε ποτέ. Ήθελε με αυτό τον τρόπο να του πει ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την βοήθεια που είχε πέρσι. Μπράβο Κατερινάκι, ξέρεις να εκτιμάς. Respect.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ