RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕΣΩ SHOWTIME-CY ΣΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ

Τις τελευταίες μέρες η Μαρία Έλενα Κυριάκου δέχτηκε ένα απίστευτο χτύπημα κάτω από τη μέση. 

Χάκερ της... εξαφάνισαν το προσωπικό της προφίλ και το Maria Elena Kyriakou ξαφνικά χάθηκε από το χάρτη του Facebook. Με σχεδόν 5000 φίλους, οικογένεια, φίλους, αλλά και θαυμαστές, η μεγάλη νικήτρια του The Voice 1 αλλά και υποψήφια για να πάει φέτος στην Eurovision με τα χρώματα της Ελλάδας ένιωσε την καρδιά της να ραγίζει. 
Χάθηκαν προσωπικές φωτογραφίες, αρχεία και περισσότερο από όλα, η καθημερινή επικοινωνία που είχε με τους θαυμαστές της. Τους ανθρώπους που την στηρίζουν από την πρώτη κι όλας μέρα της εμφάνισης της στο The Voice. Η ίδια όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο ShowTime-cy, στεναχωρήθηκε αφάνταστα, όμως κανείς δεν θα την ρίξει ψυχολογικά. Έχει μάθει να παλεύει στα δύσκολα και να βγαίνει πάντα νικήτρια: "Ναι, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που συνέβη" είναι τα πρώτα της λόγια στο ShowTime-cy και συνεχίζει "Ήταν το προφίλ που είχα σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τους φαν μου, είχα φωτογραφίες μου, προσωπικά δεδομένα. Πήγανε όλα χαμένα..." 
Ποιο είναι όμως το μήνυμα που στέλνει μέσα από το ShowTime-cy: "Καλώ όλους τους θαυμαστές μου να είναι δίπλα μου και σε αυτή μου την προσπάθεια, στην Eurovision και να με κάνουν add - αίτημα φιλίας στο mariaelenakyriakoub

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ