RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το είπε και το έκανε. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, πάει Eurovision με τα χρώματα της Ελλάδας και είναι έτοιμη να μαγέψει ολόκληρη την Ευρώπη.

 Η μεγάλη νικήτρια του «The Voice 1», Μαρία Έλενα Κυριάκου κατάφερε να εξασφαλίσει το μαγικό εισιτήριο για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision με το τραγούδι «One last breath». 

Την ίδια ημέρα που ο γιος της Παύλος είχε τα γενέθλιά του, η Κύπρια τραγουδίστρια πάλεψε για να του κάνει, ίσως, το ομορφότερο δώρο της ζωής του. Να τον κάνει υπερήφανο αφού στους επόμενους μήνες θα δει τη μητέρα του στη σκηνή της Eurovision. 
Μαζί της από την πρώτη στιγμή ήταν η Δέσποινα Βανδή αλλά και ο Γιάννης Πλούταρχος. Η πρώτη, ήταν και ο άνθρωπος κλειδί στην on stage εμφάνισή της αφού ανέλαβε προσωπικά μαζί με τους συνεργάτες της το look της Μαρίας Έλενας Κυριάκου. Το μεγάλο δώρο της Δέσποινας ήταν να της παραχωρήσει όλα τα δυνατά της χαρτιά και με μια άκρως λιτή σκηνοθεσία να καταφέρει να μαγέψει τους πάντες. Έτσι κι έγινε. 
Σε αυτό πρέπει να δώσουμε ένα τεράστιο "μπράβο" και στη Δέσποινα Βανδή η οποία μπορεί να ήταν η... μαθήτρια της στο The Voice 1 και να της έδωσε την πρώτη νίκη σε ένα τόσο σημαντικό show όμως δεν την παράτησε όπως θα μπορούσε να κάνει ο οποιοσδήποτε. Στάθηκε, δίπλα της Φύλακας Αγγελος, με ένα πείσμα που λίγοι κατάλαβαν. Εδικά όταν λίγα 24ωρα πριν τον τελικό της Eurovision στην Ελλαδα είδε από πρώτο χέρι τον μεγάλο "πόλεμο" και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που δεχόταν η Μαρία Έλενα Κυριάκου...
"Θα είμαι δίπλα σου... και θα κερδίσουμε. Έχεις ένα εκπληκτικό τραγούδι και ίσως την πιο τέλεια φωνή από τα νέα αστέρια της ελληνικής δισκογραφίας και θα κερδίσεις" φαίνεται να είπε η ποπ σταρ στην νεαρή Κύπρια τραγουδίστρια.  Κέρδισε το στοίχημα που έβαλε με τον εαυτό της για ακόμα μία φορά και νιώθει τόσο περήφανη που τότε... πριν από ένα χρόνο η Μαρία Έλενα Κυριάκου την επέλεξε ως coach στο The Voice.
Κι αυτό έγινε. Η μεγάλη νικήτρια του «The Voice 1», πλέον ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Αυστρία «φορώντας» τη σημαία της Ελλάδας.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ