RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ - Η... ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Kύπρια που μπορεί την πρώτη φορά να μην έκανε τους κριτές να γυρίσουν τη δεύτερη όμως με το «Τριανταφυλλένη» δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο.

Έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της και κατάφερε να το κερδίσει μπαίνοντας έτσι θριαμβευτικά στο «The Voice 2» για δεύτερη φορά. Ο λόγος για τη 19χρονη Κατερίνα Καμπανέλλη από τη Λεμεσό η οποία στάθηκε ξανά στη σκηνή και μάγεψε τους κριτές ερμηνεύοντας με πολύ συναίσθημα το κυπριακό τραγούδι «Τριανταφυλλένη».
H Κύπρια με το ροζ μαλλί και το εναλλακτικό στυλάκι δεν είναι άλλη από την αδελφή του γνωστού personal trainer Τίμη Καμπανέλλη. Η Κατερίνα τα τελευταία χρόνια κάνει μαθήματα σε ωδείο και αγαπά τόσο τη μουσική όσο και το θέατρο.
Έχει συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Glee the musical» ενώ μόλις το περασμένο καλοκαίρι κυκλοφόρησε το single «Because of you» – Κatie Bell feat μαζί με τον νεαρό ερμηνευτή του Mamacita, Claydee.
Η Κατερίνα Καμπανέλλη μιλά για πρώτη φορά στο περιοδικό Beautiful People, Κύπρου για τη δεύτερη και πετυχημένη «εισβολή» της στο «The Voice 2».
Κατερίνα, τελικά ήταν πείσμα ή στοίχημα να πας για ακόμα μία χρονιά στο «The Voice 2» και να καταφέρεις να περάσεις στην επόμενη φάση…Πρώτα στοίχημα και μετά πείσμα.
Είχες καθόλου πληγωθεί από το αποτέλεσμα του πρώτου «The Voice» που δεν είχες καταφέρει να κάνεις τους coaches να γυρίσουν και φέτος πήγες και μάλιστα με ένα άκρως κυπριακό τραγούδι; Δεν είναι ότι ήμουν πληγωμένη. Απλώς είπα μέσα μου «γιατί να σταματήσω». Μπορώ να ξαναδοκιμάσω να κάνω αυτό που τόσο πολύ ήθελα μέσα μου.

Μετά το «The Voice 1» είχες παραμείνει στην Ελλάδα ή επέστρεψες στην Κύπρο;
Μόλις τελείωσε το «The Voice» είχα γυρίσει στην Κύπρο, όμως το καλοκαίρι μετά από μία πρόταση που δέχτηκα συμμετείχα στο βίντεο κλιπ του Claydee για το τραγούδι «Because of you».

Άφησες τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο για τον Μιχάλη των Stavento. Ποιο ήταν το κριτήριό σου για τη συγκεκριμένη επιλογή;
Βασικά μελέτησα όλα τα τραγούδια των coaches που έδωσαν πέρυσι στους νεαρούς τραγουδιστές και νομίζω τα κομμάτια που επέλεξε ο Μιχάλης των Stavento ήταν πιο κοντά μου.

Αν δεν υπήρχε ο Μιχάλης ποια θα ήταν η δεύτερη επιλογή σου;
Πιστεύω ότι η δεύτερη μου επιλογή θα ήταν η Μελίνα Ασλανίδου.
Πώς βλέπεις την πορεία των Κύπριων φέτος στο «The Voice 2»;
Γενικά, πιστεύω πως φέτος θ’ ακούσουμε πολύ δυνατές φωνές.

Ο αδελφός σου είναι ένας από τους πιο γνωστούς personal trainers της Κύπρου. Τι σου είπε όταν του ανακοίνωσες ότι θα ξαναπροσπαθήσεις να πας στο «The Voice»;
Με κοίταξε και μου είπε: «ναι, γιατί όχι… κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου».

Είσαι έτοιμη να παλέψεις μέχρι και τον τελικό;
Νομίζω πως ο σκοπός όλων μας είναι να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Αυτό θέλω κι εγώ. Μία θέση στον μεγάλο τελικό του «The Voice 2». Θα παλέψω γι’ αυτό... Περιοδικό Beautiful PeopleΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ