RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΣΑΛΟΣ & ΟΡΓΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ...

Ένα απίστευτο δράμα ζει μια Ελληνίδα στα κατεχόμενα της Κύπρου από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι η νταντά που είχε προσλάβει για να φυλάει τον 2,5 ετών γιο της, έσβησε τσιγάρα στο χεράκι του παιδιού.  

Το περιστατικό αν και έχει συγκλονίσει ακόμα και τις τουρκικές εφημερίδες του ψευδοκράτους, δυστυχώς δεν έχει πάρει τις πρέπουσες διαστάσεις αφού δεν έχουν συλληφθεί οι ένοχοι και δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη.  Το wifinews επικοινώνησε με την Ελληνίδα μητέρα την κυρία Derya Özgönen η οποία ζει και εργάζεται στα κατεχόμενα ως μεταφράστρια και οι λεπτομερείς από την αφήγηση του περιστατικού, πραγματικά σοκάρουν.  

Όπως μας εξήγησε η ίδια είναι Ελληνίδα υπήκοος παντρεμένη με Τούρκο πολίτη και εργάζεται στα κατεχόμενα ως μεταφράστρια για την ρύθμιση των περιουσιών που έχει ξεκινήσει ως διαδικασία τα τελευταία χρόνια.  Λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας είναι αναγκασμένη μετά τον βρεφονηπιακό σταθμό να αφήνει το παιδί σε νταντά.  
Πριν από λίγες μέρες και ενώ είχε αφήσει τον γιό της στο σπίτι της νταντάς, την ειδοποίησαν από τον βρεφονηπιακό σταθμό ότι το παιδί έφερε στα χέρια τραύματα από τσιγάρα.  Η γυναίκα έπαθε σοκ!!! Έτρεξε στον σταθμό όπου εκεί και η ίδια διαπίστωσε τα εγκαύματα στα χεράκια του γιού της. Από τις κάμερες του νηπιακού σταθμού έγινε έλεγχος και διαπιστώθηκε πως κάτι τέτοιο δεν έγινε μέσα στο σταθμό…  Η Derya Özgönen πήγε το παιδί σε νοσοκομείο όπου και εκεί επιβεβαιώθηκε ιατρικά η κακοποίηση του παιδιού και στη συνέχεια μετέβη στην αστυνομία του ψευδοκράτους όπου και κατήγγειλε την κακοποίηση.  Παρά το γεγονός ότι κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία του ψευδοκράτους, αποτέλεσμα δεν υπάρχει… Οι δράστες, η νταντά και ο άντρας της είναι εξαφανισμένοι από προσώπου γης, ενώ η αστυνομία στα κατεχόμενα τους «διαβεβαιώνει» ότι κάνει έρευνες…babyradio.gr ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ