RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΚΡΙΟΣ Ο μήνας αυτός για σας τους Κριούς είναι αρκετά δύσκολος σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων σας. Χρειάζεται περισσότερο η σκέψη παρά η δουλειά προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να μην βρεθείς... εκτός.
ΤΑΥΡΟΣ Στον επαγγελματικό τομέα οι δυσκολίες θα είναι έντονες και θα δημιουργούν εκνευρισμό και άγχος. Καλό επίσης θα ήταν να αποφύγεται οτιδήποτε αφορά χρηματοοικονομικές συναλλαγές αφού δεν υπάρχουν καλές προοπτικές και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσετε προβληματα και εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ Αυτές οι μέρες αφορούν τα αισθηματικά σας απ οτιδήποτε άλλο. Είναι πολύ καλή περίοδος για να περάσετε τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σας η να βρείτε επιτέλους ένα ταίρι. Αυτό σας καίει περισσότερο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Τη νύφη, για ακόμα μια φορά θα πληρώσει ο σύντροφός σας, αφού σ ‘ αυτόν θα ξεσπάτε όλη σας την κακή διάθεση και τον εκνευρισμό των τελευταίων ημερών. Χαλαρώστε όμως λίγο δεν σας φταίει κανείς.
ΛΕΩΝ Καλύτερα ελεύθερος/η παρά φυλακισμένος. Το τελευταίο διάστημα τα προβλήματα στη σχέση σας συσσορεύονται και καλό θα ήταν να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Δεν αντέχει άλλα η ψυχολογία σας και πριν το μπαμ κάνε την κίνηση ΜΑΤ. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σε γενικές γραμμές υπαρχουν σταθερες με θετικές προοπτικές, ειδικότερα στον τομέα των αγορών και των πωλήσεων. Αν η επαγγελματική σας δραστηριότητα αφορά κάποιο από αυτά τα πεδία να ξέρετε ότι ευνοείστε ιδιαίτερα και καλό θα ήταν να προωθήσετε τα σχέδιά και τις συνεργασίες σας την περίοδο αυτή.
ΖΥΓΟΣ Ο ρομαντισμός και το σεξαπίλ σας είναι στο αποκορύφωμά τους και δεν είναι καθόλου απίθανο η περίοδος αυτή να είναι γεμάτη πάθος και ... πονηρά παιχνίδια. Εκμεταλλευτείτε το και ζήστε πολύ χαλαρές και ευχάριστες στιγμές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Να λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία για shopping-therapy και για να περιποιηθείτε γενικά τον εαυτό σας. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας είναι πολύ καλή περίοδος για να περάσετε τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας που προσπαθείτε περισσότερο να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που συνέβησαν πρόσφατα στη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Η νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί είναι περισσότερο για το καλύτερο και όλα δείχνουν αν έχουν πάρει το δρόμο που από καιρό σκεφτόσαστε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο επαγγελματικός σας τομέας είναι αρκετά ευνοημένος, αλλά τις καλύτερες στιγμές θα τις ζήσετε στον αισθηματικό τομέα. Ένας έρωτας έχει εισβάλλει στη ζωή σας και έχει φέρει τα πάνω κάτω. Παίξε ωραία και κέρδισε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο μήνας αυτός είναι γεμάτος μετακινήσεις, συνομιλίες και γενικά βρίσκεστε συνεχώς σε δράση και θέλετε τώρα να προωθήσετε ή να επιλύσετε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα.
ΙΧΘΕΙΣ Μην αγχώνεστε και μη φοβάστε να διεκδηκήσετε όσα θέλετε αφού είναι πολύ καλή περίοδος για να πετύχετε τα εργασιακά σας σχέδια. Προσοχή λίγο στην υγεία σας.
Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη Τηλ.: 210 5140963 Κινητό: 6946 507500Email: dpapanikolopoulou@gmail.comstofostonasterion.blogspot.com Διαδικτυακό Κανάλι:http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra