RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

INFE GREECE: ΕΤΣΙ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΥΣ 5 ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ EUROVISION 2015

Μπορεί χτες βράδυ η Ιρλανδία να επέλεγε ως τραγούδι της για την Γιουροβίζιον το «Playing with numbers» αλλά το INFE GREECE  ήταν εκείνο που έκανε τις πράξεις πρόσθεσης. 

Όταν εννέα καταπληκτικά παιδιά ως καλλιτέχνες και άνθρωποι με τους συντελεστές τους προστεθούν σε μια παρέα τρελών eurofans , όπως αυτή του Greek Eurovision Fanclub-INFE Greece, τότε το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη βραδιά- διάλλειμμα από την πίεση των υποχρεώσεων της καθημερινότητας.  
Το INFE Greece προσκάλεσε τις φετινές μας πέντε υποψηφιότητες σ έναν καφέ γνωριμίας, σ’ενα ζεστό χώρο κάτω απο το βλέμμα της Ακρόπολης (Hitchcocktails bar) που εξελίχθηκε σε μια όμορφη βραδιά. Με τα πέντε υποψήφια τραγούδια στο replay και συνεχόμενα γιουροβιζιονοτράγουδα στα ηχεία και με την παρουσία σύσσωμων των συντελεστών,τραγουδιστών.συνθετών στιχουργών αλλά και δισκογραφικών εταιρειών των φετινών μας τραγουδιών ήταν επόμενο να  δημιουργηθεί μια όμορφη παρεϊστικη ατμόσφαιρα. Εκεί ήταν για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους η  Θωμαή Απέργη με την Panik records μαζί με τους δημιουργούς της Χρήστο Παπαδόπουλο τον Γιάννη Σίννη και τον Κώστα Αγέρη . 

Ο Barrice μαζί με την Spicy και τη Μαρία Θηβαίου. Η Shaya και η Planetworks  επίσης παρούσα. Οι C real Τάκης Δαμάσχης Γεωργία Λαζοπούλου και λοιποί με την feelgood records εκεί με το Νίκο Δαλέζιο. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου μαζί με την Minos Emi και την παρουσία των συντελεστών της, Ευθύβουλου Θεοχάρους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και την Εβελίνα Τζιώρα.Παρόντες στην εκδήλωση και ο γνωστός  καλλιτέχνης Γιάννης Μωραίτης,ο Άλεξ Οικονόμου απο το the voice 1,o Μάνος Κατσαμπούρης ,παρουσία της Νεριτ αλλά και πλήθος απλών eurofans που έζησαν μοναδικές στιγμές με τους καλλιτέχνες να απάντούν σε ερωτήσεις-πρόκληση, να δέχονται τα δώρα τους απο το σωματείο αλλά και να τραγουδούν a capela τα φετινά τραγούδια μας.  Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους απο καρδιάς , καλή επιτυχία σε όλους και το σωματείο μας που θα ακολουθήσει το νικητήριο τραγούδι στην Ευρώπη υπόσχεται να  το σηρίξει για το καλύτερο εφικτό αποτέλεσμα για την χώρα μας.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ