RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: H... ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

 Θερμές αέριες μάζες θα μας επηρεάζουν τις επόμενες 2 ημέρες με άνοδο στη θερμοκρασία λόγω νότιου-νοτιοδυτικού ρεύματος αέρα στην ανώτερη ατμόσφαιρα..

Η αιτία είναι ψυχρές αέριες μάζες αλλά και χαμηλό βαρομετρικό στην περιοχή της Ιταλίας όπου ευνοεί θερμές αέριες μάζες να μας επηρεάζουν.  
Έτσι για αύριο ηλιοφάνεια με παροδικές τοπικές νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Στην ατμόσφαιρα από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρείται και αραιή σκόνη.  
Άνεμοι τις πρωινές ώρες κυρίως ανατολικοί εντάσεως 3-4 μποφώρ αλλά στα νότια και βόρεια στα 4-5 μποφώρ. 
Από το απόγευμα και μετά στα ανατολικά θα είναι βορειοανατολικοί.Ένταση στα 5 με την πιθανότητα και 6 μποφώρ στα νότια και νοτιοανατολικά,στα 4-5 μποφώρ στα ανατολικά και βόρεια,στα 3-4 στα δυτικά και 2-3 στο εσωτερικό. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πως θα είναι και η θάλασσα αλλά και το πιθανό ύψος των κυμάτων.  Θερμοκρασία στους 19 βαθμούς στη Λευκωσία στους 20 στα παράλια στους 13-14 στα ημιορεινά και στους 6-7 στο Τρόοδος.  Ατμοσφαιρική πίεση στα 1021-1022hpa.Επηρεαζόμαστε από σχετικά υψηλή πίεση.  Όλα αυτά που ανάφερα μπορείτε να τα δείτε και μέσα  
Την Παρασκευή θα ανέβει και άλλο η θερμοκρασία όπου πιθανόν τοπικά να φτάσουμε τους 23-24 βαθμούς. 
Από το Σάββατο θα παρουσιάσει μικρή πτώση με 40-50% πιθανότητες για τοπικές βροχές. Την Κυριακή πέφτει ακόμα λίγο η θερμοκρασία και οι πιθανότητες για τοπικές βροχές στο 30%.  TasosIerodiakonou ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ