RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ...

ΑΥΤΟ κι είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Κάποιοι το λένε ανελέητος πόλεμος και δεν έχουν καθόλου άδικο αφού... πριν από λίγη ώρα χάκαραν το προσωπικό της προφίλ με περισσότερο από 4000 φίλους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ShowTime-cy, η Μαρία Έλενα Κυριάκου πριν από λίγη ώρα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν προσπαθώντας να μπει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αυτός έχει εξαφανιστεί δια μαγείας. "Κάποιος χάκαρε το προφίλ της. 
Ένα προφίλ που το έχει τόσα χρόνια και που είχε επικοινωνία με τόσο κόσμο και θαυμαστές..." λέει αποκλειστικά στο ShowTime-cy άνθρωπος από το οικογενειακό της περιβάλλον. 
Η Κύπρια τραγουδίστρια όταν περνούσε το ένα στάδιο μετά το άλλο στο The Voice, το προφίλ της το είχε ανοιχτό και μιλούσε με το κόσμο που της έστελνε μηνύματα. Είχε πάντα επικοινωνία, δεχόταν ευχές, συμβουλές αλλά και της άρεσε να απαντάει σε like και σχόλια γνωστών και άγνωστων. 
Τις τελευταίες μέρες όμως, λόγω του ότι θεωρείται ένα από τα φαβορί στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με ένα από τα πιο δυνατά και μελωδικά τραγούδια που θα ακούσουμε αυτή την Τετάρτη, η Μαρία Έλενα Κυριάκου δεχόταν το ένα χτύπημα μετά το άλλο. 
Προσπαθούν να της ρίξουν το ηθικό, πότε σχολιάζοντας αρνητικά το look της και πότε τις ενδυματολογικές της επιλογές. 
Πριν από λίγη ώρα το χτύπημα για την Μαρία Έλενα Κυριάκου ήταν σκληρό. Της έκοψαν κάθε επαφή με τους χιλιάδες θαυμαστές της χάνοντας ταυτόχρονα και όλες εκείνες τις φωτογραφίες που εδώ και χρόνια ανέβαζε. Ένα χτύπημα που δεν θα περάσει απαρατήρητο και που οι θαυμαστές της γνωρίζουν πολύ καλά πως μπορεί και θα σταθεί ακόμα πιο ψηλά στο ύψος των περιστάσεων. Keep Walking Μαρία Έλενα. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ