RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ...

  Υπόθεση σοβαρού τραυματισμού ηλικιωμένου ασθενή στο νοσοκομείο Αθαλάσσας, διερευνούν Υπουργείο Υγείας και Αστυνομία. Μεταφέρθηκε με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, και διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν από εύφλεκτο υλικό.

Έρευνα για τις συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού ηλικιωμένου ασθενή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αθαλάσσας, διέταξε το Υπουργείο Υγείας.   Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, πριν από δέκα ημέρες ο ασθενής μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πόδι.   Παρά το γεγονός ότι οι τρείς νοσηλευτές που εκτελούσαν βάρδια την συγκεκριμένη ημέρα στο θάλαμο όπου νοσηλευόταν ο ασθενής, υποστήριξαν ότι υπέστη τα εγκαύματα από θερμάστρα, οι επι καθήκοντι ιατροί εξέφρασαν αμφιβολίες για τα αίτια του σοβαρού τραυματισμού.   
Ως εκ τούτου, κάλεσαν ιατροδικαστή ο οποίος εξέτασε τον ηλικιωμένο και διαπίστωσε ότι τα εγκαύματα προήλθαν από εύφλεκτο φαρμακευτικό υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση μικροβίων.   Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Αστυνομία, η οποία έχει ήδη λάβει καταθέσεις από το προσωπικό του νοσοκομείου Αθαλάσσας, ενώ οι εμπλεκόμενοι νοσηλευτές μετατέθηκαν σε άλλους θαλάμους.   Ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας Φίλιππο Πατσαλή, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και ανέφερε ότι μετά από σχετική ενημέρωση, έχει διαταχθεί έρευνα για το περιστατικό.   Προειδοποίησε μάλιστα ότι εάν από τη διερεύνηση προκύψει ότι έχουν διαπραχθεί οποιαδήποτε αδικήματα, το Υπουργείο Υγείας θα είναι αυστηρότατο, και η ανοχή θα είναι μηδενική, ώστε να εκλείψουν τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα.ant1woΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ