RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΝΑ ΣΟΛΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ

κρή Μαρίνα Σολέα είναι 23 μηνών και πάσχει από β-ομοζυο μεσογειακή αναιμία και παρακολουθείται στο Κέντρο Θαλασσαιμίας Λευκωσίας.

To ShowTime-cy μίλησε πριν από λίγη ώρα με τον γιατρό της μικρής Μαρίνας, Δρ.  Δρ. Κέκκο Μάρκου ο οποίος μας επιβεβαίωσε την είδηση πως βρέθηκαν δύο δότες και άμεσα πρέπει η οικογένεια της μικρή Μαρίνας. "Ναι είναι αλήθεια. Βρέθηκαν δύο παιδιά από την Ιταλία και πρέπει άμεσα η μικρή Μαρίνα και η οικογένεια της να μεταβούν Ιταλία... Ήδη το πρώτο παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο και η μικρή Μαρίνα αναμένεται να φύγει μέσα στις επόμενες μέρες." είπε αποκλειστικά στο ShowTime-cy.
 
Μόλις τριών μηνών η μικρή μας Μαρίνα άρχισε της μεταγγίσεις αίματος και την αποσιδήρωση. Για πλήρη αποθεραπεία της χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Στις 23.05.2013 στην Ξυλοτύμπου έγινε συλλογή δείγματος αίματος. Πέρασαν από εκεί 800 άτομα. Τους ευχαριστούμε απ’ τα βάθη τις καρδιάς μας.
Μετά από 21 μήνες αναμονής και αγωνίας πήραμε το πολυπόθητο τηλεφώνημα από την Γιατρό της Μαρίνας Δρ. Σωτηρούλα Χρίστου ότι βρέθηκε ιστοσυμβατός δότης και ότι το μωρό μέσα του Μάρτη πρέπει να μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο στην Ιταλία για να γίνει η μεταμόσχευση.
Για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκε λογαριασμός για εισφορές στην Τράπεζα Κύπρου, όπου ο καθένας από’ μας μπορεί να συνεισφέρει.
Αριθμός Λογαριασμού στην Τράπεζα Κύπρου:
Ζαχαρίας Σολέα
Αριθμός Λογαριασμού: 059500001693
IBAN: CY 35002005950000000000169300

ΚΑι η πιο μικρή εισφορά είναι.... σωτήρια για την μικρή Μαρίνα. Πρέπει να έχει τους γονείς της κοντά της σε αυτό το δύσκολο αλλά ελπιδοφόρο ταξίδι. Ας βοηθήσουμε όλοι.. Ας το διαβάσουν όλοι με μια απλή κοινοποίηση.... Γιατί στην Κύπρο υπάρχει ακόμα ανθρωπιά...
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ