RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ

Σχετικά ζεστός θα είναι αύριο Παρασκευή ο καιρός αφού θα επηρεαζόμαστε από θερμές αέριες μάζες που θα επιφέρουν και άλλη άνοδο στην θερμοκρασία.

Βροχές και μάλιστα αρκετές θα σημειώνονται στην Ελλάδα διότι επηρεάζονται και από χαμηλό βαρομετρικό(L).Μέσα από το βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τι πορεία θα ακολουθήσει μέσα στην ημέρα.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις.Από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρείται και σκόνη στην ατμόσφαιρα.
Άνεμοι πρωί προς μεσημέρι ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3-4 μποφώρ ενώ στα νότια και βόρεια στα 4-5 μποφώρ.Στην θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κύπρου πιο ενισχυμένοι στα 5-6 μποφώρ.
Από το μεσημέρι και μετά βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί της ίδιας έντασης ενώ από το βράδυ θα γυρίσουν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς με την ένταση να πέφτει.
Θερμοκρασία στους 23 βαθμούς ενώ στα ανατολικά-νοτιοανατολικά στους 22 βαθμούς.Στα ημιορεινά γύρω στους 17 ενώ στο Τρόοδος στους 9 βαθμούς.Πολύ τοπικά έστω και για λίγο δεν αποκλείω και 24 βαθμούς.

Υγρασία από 40-60% τις μεσημεριανές ώρες. Η ατμοσφαιρική πίεση σε πτώση και από τα 1022hpa αύριο θα είναι στα 1012-1013hpa
Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα αλλά και Τρίτη αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.
Μέχρι στιγμής οι πιθανότητες είναι στο 30-40% για εκδήλωση κάποιων βροχών..
Μπαίνουμε σε ένα περίεργο μήνα καιρικά που θέλει πολύ και συνεχή παρακολούθηση για το πως θα εξελίσεται.Τα δεδομένα συνεχώς θα αλλάζουν.

Η τάση που σας έδωσα από την Κυριακή για το πως θα κυλήσει ο καιρός μέχρι και τις 10/3 πάει καλά ως τώρα. Θα ήθελα να σταθώ στην αναφορά μου για το διάστημα 6-10/3 που μίλησα για την πιθανότητα να έχουμε περισσότερες βροχές αλλά και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.TasosIerodiakonou ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ