RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ - ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ένα ακόμα βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού.      

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια και ο σύντροφός της φαίνεται πως υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο ωστόσο κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό, ενώ οι δυο τους πρόκειται να γιορτάσουν την επισημοποίηση της σχέσης τους με ένα μεγάλο πάρτι, αμέσως μετά τη γέννηση του γιου τους, που θα έρθει στον κόσμο την εορταστική περίοδο του Πάσχα.      
Μάλιστα, η είδηση δεν έμεινε ασχολίαστη από την εκπομπή «Το Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Η εγκυμοσύνη της Ελένης έχει ομορφύνει τον Παντζόπουλο. Τώρα αυτό εμείς δεν το προσυπογράφουμε, το περιοδικό λέει ότι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα.... Πρώτον το παιδί θα είναι κατοχυρωμένο, θα έχει πατέρα δηλαδή. Γιατί επειδή δεν έχουν παντρευτεί, θα έπρεπε να πάει να κάνει αναγνώριση κλπ. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχει κάνει ο Ρουβάς, με ονοματοδοσία και λοιπά. Το παιδί σαφώς έχει μαμά, αφού το γεννάει η Μενεγάκη. Τυπικά και νομικά θα έχει και πατέρα. Επειδή όμως γνωρίζουμε, επειδή το έχουν γράψει τα περιοδικά, ότι η κυρία Μενεγάκη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, είναι στα δικαστήρια για οικονομικές διαφορές, αυτά λύνονται με ένα σύμφωνο συμβίωσης. Στο σύμφωνο συμβίωσης το κράτος λέει ότι ορίζεις τις περιουσίες, τι δίνεις και τι δεν δίνεις στον άλλο. [...] Δηλαδή εάν χωρίσει με τον Ματέο δεν θα έχει νομική διαμάχη, όπως με τον Λάτσιο, επειδή από τώρα θα έχουν χωρίσει την περιουσία». ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ