RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΚΡΙΟΣ Καινούργιες προοπτικές στη δουλειά σας. Δεχτείτε πρόταση που θα σας γίνει. Ίσως και να αλλάξετε πόλη, να κουραστείτε, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.
ΤΑΥΡΟΣ Μην αδιαφορείτε περιμένοντας πάντα από τους άλλους. Στηριχτείτε στον εαυτό σας για τις υποχρεώσεις. Όλα θα είναι βολικά. Μην αγχώνεστε, δε χρειάζεται.
ΔΙΔΥΜΟΙ Είστε σεξουαλική προσωπικότητα. Διεκδικείστε το σύντροφό σας, εκφραστείτε ελεύθερα. Οι έντονες στιγμές θα σας χαλαρώσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αντιδράστε ψύχραιμα όσο περίεργα κι αν θα είναι αυτά που θα σας εκμυστηρευτούν. Έχετε την ικανότητα χειρισμού του λόγου και ευστροφία.
ΛΕΩΝ Ξεκινήστε δίαιτα άμεσα. Έχετε επιβαρύνει την υγεία σας μα τις καταχρήσεις τελευταία . Μην παραμελείτε τον εαυτό σας, δεν ωφελεί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οικονομική βοήθεια προβλέπεται να δεχτείτε. Έχετε τους φίλους σας με το μέρος σας ακόμη κι αν δε σας το δείχνουν συχνά.
ΖΥΓΟΣ Σε αντιπαράθεση θα έρθετε με συναδέλφους. Έντονες διαφορές σε απόψεις και χειρισμούς. Εάν υπερισχύσει η άποψή σας, θα δικαιωθείτε και με τα αποτελέσματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Δαπανήστε χρήματα για τον εαυτό σας, διασκεδάστε με φίλους ή μείνετε σπίτι μόνο αν θα περάσετε φλογερές στιγμές με το σύντροφο σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ Θα έχετε εκπλήξεις από το φιλικό σας περιβάλλον. Μετά από αρκετό καιρό συναντιέστε με φίλους. Ευνοείται η επικοινωνία μεταξύ σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  Κανονίστε μια εκδρομή για να ξεφύγετε. Αγχώνεστε στη δουλειά και χρειάζεται να ξεκουραστείτε για να πάρετε δυνάμεις να προχωρήσετε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Είστε αξιαγάπητοι, κάντε καινούργιες παρέες και θα περάσετε όμορφα. Δε χρειάζεται να δώσετε πληροφορίες για τη ζωή σας
ΙΧΘΕΙΣ Αν έχετε προσωπικά προβλήματα το να κλειστείτε στον εαυτό σας δε θα ωφελήσει. Συζητήστε με ένα φίλο που ίσως σας βοηθήσει ή βγείτε έξω για να ξεχαστείτε. Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη Τηλ.: 210 5140963 Κινητό: 6946 507500Email: dpapanikolopoulou@gmail.comstofostonasterion.blogspot.com Διαδικτυακό Κανάλι:http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra