RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Ποδηλασία Για Αιμοδοσία / Cycling For Blood Donation - Θέλοντας να βοηθήσουμε το Κέντρο Αίματος, μαζευτήκαμε πολλές ποδηλατικές ομάδες με σκοπό την αιμοδοσία και καλούμε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια μας. 

Της αιμοδοσίας θα προηγηθεί μια μικρή ποδηλατική βόλτα στην περιφέρεια Λευκωσίας (περίπου 10χμ) όπου η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο κέντρο αίματος στην Έγκωμη. Παράλληλα με την αιμοδοσία θα γίνεται και εκπαιδευτικό εργαστήριο για την οδική ασφάλεια. Η ποδηλασία είναι ανοικτή για όλους (αιμοδότες και μη) καθώς και η αιμοδοσία (ποδηλάτες και μη).
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Αίματος Έγκωμης και του Υπουργού υγείας κ.Φιλιππου Πατσαλή.
 


Υποστηρικτές (μέχρι στιγμής):
-Δήμος Λευκωσίας
-Δήμο Λατσιών
-Δήμος Έγκωμης
-Δήμος Ιδαλίου
-Δήμος Γερίου
-REACTION Youth for the Prevention.
-Starbucks
-facebook.com/showtime.cy

-C.M.Londou Trading Ltd
-A A MODEL POWER LTD-
-Οργανισμός ΟΤI


Οι ποδηλατικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος είναι :
Λευκωσία:
Ποδηλάτες Λευκωσίας - Podilates Lefkosias
Cycling Club Latsia
Nautilos Cycling Club
Geri Bicycle Club
Apollon Bicycle Club
Cycling Club of Idalion
Ποδηλατικός Όμιλος Κλήρου - Π.Ο.Κ
Ποδηλατικός Ομιλος Άγιος Μνάσων
Ποδηλατοπαρέα Λατσιών
APOEL Racing Team
APOEL Racing Academy 


 

Λάρνακα - 
Larnaca Cycling Community
Faros Cycling Club
Ποδηλατοπαρέα Σαββάτου
Ποδηλατικός Όμιλος Ασυναγώνιστοι


Σημειώστε την ημερομηνία: Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 για Λευκωσία ,Κυριακή 21 Δεκεβρίου 2014 για Λάρνακα περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Η Λεμεσός με την σειρά της θα διοργανώσει απογευματινή ποδηλατική βόλτα στο κέντρο της πόλης για αιμοδοσία στις 26/11/2014 ημέρα Τετάρτη. Στόχος μας είναι να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι πολίτες για το καθήκον μας για αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στις 27/11/2014 ώρα 17:00-20:00 στην Μητρόπολη Λεμεσού. Η ποδηλασία είναι ανοικτή για όλους (αιμοδότες και μη) καθώς και η αιμοδοσία (ποδηλάτες και μη). Σημειώνεται ότι η διαδρομή θα είναι εύκολη (περίπου 10 χιλ.) Περισσότερες πληροφορίες για την ακριβής ώρα και τοποθεσία θα ανακοινωθούν σύντομα. Παρακαλούνται όσα οργανωμένα σύνολα και ομάδες ποδηλασίας επιθυμούν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν στο 99108298 Λούκας Θεοδώρου.