
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ... ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ GOSSIPTV
Πάρτε μια γεύση λοιπόν απο αυτά που υποστηρίζει η πρώην γυναίκα του...αλλά κρατήστυε μικρό καλάθι διότι δεν έχουμε ακούσει ακόμη την πλευρά του τραγουδιστή "Την 14η Οκτωβρίου 1989 τελέσαμε με τον εναγόμενο θρησκευτικό γάμο, σύμφωνα με τους τύπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου Αττικής.
Από τον γάμο αυτό αποκτήσαμε ένα άρρεν τέκνο, που γεννήθηκε στο Αμαρούσιο Αττικής"... Ο γάμος αυτός ήταν πρώτος και για τους δυο μας, ενώ η σχέση μας χρονολογείται ήδη από του έτους 1985. Πέραν των δεκαπέντε ετών κοινού βίου, ζούσαμε αρμονικά, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, που συνέπεσαν με την καταξίωση του συζύγου μου στο καλλιτεχνικό στερέωμα, η κατάσταση άλλαξε, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο να καταστεί η έγγαμος συμβίωση αφόρητος πλέον για εμένα, για λόγους που αφορούν αποκλειστικά στο πρόσωπο του εναγομένου. Με τον αντίδικο γνωριστήκαμε το έτος 1985, ενώ εκείνος ήταν φοιτητής της Γυμναστικής Ακαδημίας. Εγώ ήμουν 20 ετών και εκείνος 21 ετών. Πάντα η επιδίωξή του ήταν να καταξιωθεί ως τραγουδιστής και εγώ, από την αρχή, πίστευα σε αυτόν και στο ότι κάποια στιγμή, θα κατάφερνε να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Η αλήθεια είναι, ότι από την αρχή της γνωριμίας μας, ήξερα ότι αυτός ήταν ο άνδρας που θα παντρευόμουν, διότι πέραν των άλλων συναισθημάτων που έτρεφα γι΄αυτόν, τον θαύμαζα κιόλας.
Πράγματι, το 1987 πήγε φαντάρος και κάθε φορά που έβγαινε με άδεια ερχόταν στο πατρικό μου, στο Μαρούσι επί της οδού Φραγκοκλησιάς όπου και έμενε, καθώς, ήμασταν ήδη από τον Δεκέμβρη του 1985 αρραβωνιασμένοι και οι γονείς και των δυό μας, γνώριζαν την σχέση μας και είχαμε αποφασίσει μετά την απόλυσή του και αφού τακτοποιηθούμε επαγγελματικά να παντρευτούμε. Πράγματι, αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, προσλήφθηκε και εκείνος ως ιδιωτικός υπάλληλος, εγώ δε, συνέχισα να εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σ Το 2004 μετακομίσαμε από το πατρικό μου σπίτι και νοικιάσαμε ένα σπίτι στο Μαρούσι επί της οδού Ακακιών εν συνεχεία το έτος 2007 αγοράσαμε ένα σπίτι πάλι στο Μαρούσι επί της οδού Πάρου , το οποίο αποτελεί την παρούσα οικογενειακή μας στέγη.
Κατά την διάρκεια των 25 ετών που διήρκησε αυτή η σχέση αποκτήσαμε μια τεράστια ακίνητη περιουσία, η οποία για φορολογικούς λόγους είχε μπει αποκλειστικά στο όνομα του συζύγου μου. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύζυγός μου είχε και έχει μια μεγάλη επιφυλακτικότητα σχετικά με τις τράπεζες, με αποτέλεσμα πέραν κάποιων τραπεζικών λογαριασμών που εξυπηρετούσαν πάγιες εντολές, όπως την πληρωμή πιστωτικών καρτών, ασφαλιστηρίων συμβολαίων κ.λ.π. και οι οποίοι είχαν υπόλοιπα 50.000 € – 60.000 €, τα χρήματα που αποκέρδαινε από την εργασία του να τα έχουμε πάντα σε μετρητά στο σπίτι.nasosblog