RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


 Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη φάση του πέναλτι που έκρινε το τελικό 1-1 στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στα κανάλια novasports.

“Το πιο αυστηρό πράγμα είναι το πέναλτι. Εγώ δεν το έδινα αυτό” ανέφερε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης, αναφερόμενος στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, στο 90+13 του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.


Διευκρινίζοντας την θέση που πήρε και το εάν το είπε λόγω της φάσης -όπως εξελίχθηκε- ή της χρονικής στιγμής, ο παλαίμαχος επιθετικός τόνισε: “Ο παίκτης (σ.σ. Άβιλα) τρέχει, βλέπει τον Ιωαννίδη να έρχεται και απλώνει τα χέρια για να του σταματήσει τη φόρα. Δεν τον χτυπάει. Δεν είναι μια αγκωνιά. Ή δεν βάζει τον αγκώνα στο λαιμό που θα ήταν πέναλτι.


Τον ενοχοποιεί το γεγονός, ότι τον σταματάει. Εγώ λέω ότι δεν θα το έδινα. Τώρα, το τι λέει ο κανονισμός 100%, δεν είμαι διαιτητής για να σου πω. Εγώ νομίζω ότι ούτε αυτός ο διαιτητής θα το έδινε. Αυτός έδωσε φάουλ. Αν δεν ήταν στα όρια και ήταν δυο μέτρα πιο μέσα και ήξερε ότι σφύριζε πέναλτι, μπορεί και να μη σφύριζε. NEWSIT