RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ


ΑΠΟ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ  Τετάρτη 9 Νοεμβρίου-Δελτίο Καιρού

Παραμένει μερικώς ασταθής ο καιρός μας σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου με πιθανότητες για τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημεριανές ώρες. Πιθανές περιοχές είναι τα δυτικά, νότια και ανατολικά αλλά και κάποιες ορεινές περιοχές όπως θα δείτε και πάνω στο χάρτη που σας ετοίμασα και με πιθανότητες τις %.

Βραδινές ώρες τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά.

Μέγιστες θερμοκρασίες σε εσωτερικό και παράλια έως 23-24 βαθμούς και 11-15 βαθμούς στα ορεινά.

Μέχρι και Παρασκευή 11 Νοεμβρίου υπάρχει το ενδεχόμενο να παρατηρούνται διάσπαρτες τοπικές βροχές με πολύ πιο περιορισμένες καταιγίδες. ίσως Πέμπτη και Παρασκευή λίγο πιο αυξημένο το ρίσκο(όχι πάρα πολύ) για τα ανατολικά τμήματα του νησιού. Θερμοκρασία χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή.

Σάββατο και Κυριακή 12-13 Νοεμβρίου ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και την θερμοκρασία σε μικρή άνοδο με τις μέγιστες έως 25 βαθμούς στο εσωτερικό και 25-26 βαθμούς στα παράλια. Στα ορεινά 13-17 βαθμούς.

Ο άνεμος τις επόμενες ημέρες μέχρι και Κυριακή στα 2-3 μποφόρ ενώ μεσημεριανές και απογευματινές ώρες παροδικά έως 4 μποφόρ ενώ στα βόρεια, ανατολικά, νοτιοανατολικά και έως 5 μποφόρ.

Παρακολουθώ την κατάσταση ώστε να δω αν μετά τις 16 Νοεμβρίου έχουμε εκ νέου βροχές και πτώση θερμοκρασίας. Νωρίς όμως να πω κάτι περισσότερο.