RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ


 Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 21χρονου Γιώργου Σοφοκλέους από το Ζύγι, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου κοντά στον κυκλικό κόμβο Καλαβασσού, ντύνοντας στα μαύρα συγγενείς και φίλους του νεαρού μοτοσικλετιστή.


Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κοινότητα Ζυγίου έγραψε: «το χωριό μας σήμερα πενθεί ένα από τα καλύτερα μωρά. Στο καλό Γιώργο μου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου και να δίνει κουράγιο στην οικογένεια σου! Σε αγαπάμε πολύ και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», έγραψαν.


Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ο 21χρονος οδηγούσε τη μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα του από το Ζύγι με κατεύθυνση  τον κυκλικό κόμβο της Καλαβασσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Η μοτοσικλέτα του, προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο έρεισμα αυλακιού και στη συνεχεία διαδοχικά σε μεταλλική περίφραξη οικίας και σε δέντρα. Ακολούθως η μοτοσικλέτα επανήλθε στην άσφαλτο και αναποδογυρίστηκε στο δρόμο, ενώ ο άτυχος 21χρονος εκτινάχθηκε στον αέρα και κατέπεσε σε αυλή παρακείμενης οικίας.

Στο σημείο είχαν σπεύσει άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις στη σκηνή του τροχαίου δυστυχήματος όπως και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στη μοτοσικλέτα μετά την τρελή πορεία που ακολούθησε, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.


Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή, βρέθηκαν κομμάτια από προστατευτικό κράνος και τα μέλη της Δύναμης εξετάζουν κατά πόσον το θύμα το φορούσε κατά την ώρα της σύγκρουσης.


Την ίδια ώρα, η Αστυνομία ζητά πληροφορίες και καλεί το κοινό εάν γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. REPORTER CY