RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


Σήμερα το τελευταίο αντίο στην μικρή Χριστίνα που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.


Το τρίχρονο κοριτσάκι που βρήκε τραγικό θάνατο σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, ενώ βρισκόταν για διακοπές με την οικογένεια της, οδηγείται σήμερα στην τελευταία του κατοικία.


Η κηδεία της μικρής θα τελεστεί η ώρα 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου στα Λατσιά. Η οικογένεια δε θα δεχθεί συλλυπητήρια ενώ παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων, να δίδονται εισφορές στον ιερό ναό και τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα.


Tα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό της Χριστίνας


Τη νεκροτομή του άτυχου κοριτσιού διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου και σύμφωνα με τα ευρήματά της, ο θάνατος του κοριτσιού επήλθε από πνιγμό εντός ύδατος.


Οι εξετάσεις της αστυνομίας για το τραγικό περιστατικό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


Υπενθυμίζεται ότι το τρίχρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα στην Πάφο.


Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου, η οικογένεια της μικρής από την Λευκωσία είχε έρθει μόλις την Κυριακή (14/8) για ολιγοήμερες διακοπές. Το απόγευμα όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν στα κρεβατάκια της πισίνας.


Το κοριτσάκι ζήτησε να κολυμπήσει στην μικρή πισίνα για παιδιά αλλά είναι άγνωστο πώς βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο στην μεγάλη πισίνα.


Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου το κοριτσάκι εντοπίστηκε να επιπλέει στην μεγάλη πισίνα από άλλο λουόμενο και ναυαγοσώστη.


Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τόσο επιτόπου όσο και αργότερα στο Νοσοκομείο Πάφου από τους επι καθήκοντι ιατρούς, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να ανανήψει. 24news