RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

"ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ MAD


Τα hashtags #MadVMA22 και #Cancel_trappers είναι τα πρώτα trend στο twitter σήμερα (23.06.2022) εξαιτίας των όσων έγιναν χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards. Το ξύλο ανάμεσα σε γνωστούς τράπερ αμαύρωσε την απονομή των βραβείων, με την Έλενα Παπαρίζου να είναι η μόνη που αποχώρησε.

Βίντεο που έχουν ανέβει στα social media έχουν καταγράψει και τις δυο (!) φορές που οι τράπερ έπαιξαν μπουνιές και κλωτσιές, μη σεβόμενοι τον κόσμο που είχε βρεθεί στο Ταε Κβον Ντο για να παρακολουθήσει τα Mad Music Awards ούτε και τους άλλους καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου, μάλιστα, ήταν τόσο κοντά στο επεισόδιο που παραλίγο να την παρασύρουν.

Ο συνοδοιπόρος της στους Antique, Νίκος Παναγιωτίδης ήταν μαζί της και η γνωστή τραγουδίστρια αποχώρησε εκνευρισμένη από το σημείο και δεν επέστρεψε για να παρουσιάσει το live της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν εκείνη που βρισκόταν στη σκηνή των Mad Music Awards για να δώσει το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν κατάφερε να το καταφέρει ποτέ γιατί οι τράπερ θέλησαν να «λύσουν» τις διαφορές τους με ξύλο!

«Όχι βία» φώναζε μάταια η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία στις δηλώσεις της μετά δεν έκρυψε ότι στενοχωρήθηκε γιατί δεν μπόρεσε να τιμήσει την Έλενα Παπαρίζου. «Ήταν τρομαγμένη» είπε για την γνωστή τραγουδίστρια.

Αποθέωση για την Έλενα Παπαρίζου στο twitter

Η απόφαση της Έλενας Παπαρίζου να αποχωρήσει από τα Mad Music Awards, ενοχλημένη από το αδιανόητο περιστατικό βίας, σχολιάστηκε από τους χρήστες του twitter, με όλους να αποθεώνουν την τραγουδίστρια για την αντίδρασή της. protothema