RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "ΕΔΕΣΕ" ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ


Μετά τη Λεμεσό βρέθηκε και στην Αγία Νάπα ο διεθνής μπασκετμπωλίστας του NBA ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο προκειμένου να γεμίσει… μπαταρίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime Cy ο σούπερ σταρ επισκέφθηκε και την Αγία Νάπα, όπου έφτασε με πολυτελές σκάφος(αποκλειστικές φώτο). Στις διακοπές του τον συνοδεύει η οικογένειά του. Το Super Yacht “Omnia”, 65 μέτρων έδεσε στην μαρίνα. Κοστολογείται αρκετά εκ. ευρώ και μάλλον θα μείνει εδώ για αρκετό καιρό…(αφού οι πληροφορίες του ShowTime Cy αναφέρουν ότι αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην Κύπρο στα τέλη Αυγούστου.)


"Τον είδα την Παρασκευή, με συνοδεία 10 και πλέον φρουρούς. Δεν πλησίαζε κανείς πέραν των 800 μέτρων. Μετά από δύο ώρες περίπου έφυγε για το ξενοδοχείο του με VIP mini bus με όλη του την οικογένεια." λέει αποκλειστικά στο  ShowTime Cy άνθρωπος που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής μαζί του και συνεχίζει "το σκάφος έφυγε χτες για την  Αθήνα με το πλήρωμα του και ο ίδιος φεύγει αεροπορικώς την Τετάρτη με την οικογένεια του. Θα επιστρέψει με το σκάφος του αρχές Σεπτεμβρίου, έτσι τουλάχιστον ανέφεραν οι άνθρωποί του".