RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΠΕΡΗΣ - Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ

 


Ευχάριστα νέα για τον γνωστό παραγωγό που μας κέρδισε με τα τραγούδια του αλλά και με το δέσιμο που απέκτησε με την πίστη μας

Τόσα χρόνια κατάφερε και κράτησε την προσωπικής του ζωή πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Τι κι αν γνωρίζαμε εμείς κυρίως οι δημοσιογράφοι όσο αφορά τις σχέσεις του με επώνυμες κυρίως Ελληνίδες του χώρου όπου και ασχολείται ο γνωστός παραγωγός, αυτός ποτέ δεν θέλησε να δημοσιεύσει και να επισημοποιήσει κάποια από αυτές. 


Ο λόγος για τον Μάριο Χαπερη. Τον Κύπριο παραγωγό με δεκάδες επιτυχίες στον χώρο της Μουσικής βιομηχανίας ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια επιτελεί ταυτόχρονα και ένα πολύ μεγάλο έργο που αφορά την Ανέγερση του Μοναστηρίου του Αγίου Εφραίμ στην Πάφο. Ο Κύπριος Παραγωγός εδώ και μία βδομαδα δεν διστάζει να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης φωτογραφίες με μια πανέμορφη Κύπρια για την οποία όμως δεν γνωρίζουμε τίποτα. Λέτε τελικά αυτή να είναι τελικά η γυναίκα που κατάφερε να του κλέψει την καρδιά; Το ευχόμαστε γιατί φαίνονται και οι δυο τους αν μη τι άλλο ευτυχισμένοι.