RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΟΠ


Ανείπωτη θλίψη για το θάνατο του 27χρονου ΣΥΟΠ καταδρομέα, Παναγιώτη Γιαννιού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, έπειτα από το σοβαρό ατύχημα σε άσκηση με πτήση ελικοπτέρου και την πτώση του στην θάλασσα από τα οκτώ μέτρα, που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε θαλάσσια περιοχή στη Λάρας, στην επαρχία της Πάφου.  


Ο άτυχος ΣΥΟΠ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, είχε τραυματιστεί κρίσιμα όταν πραγματοποίησε άλμα από ελικόπτερο στη θάλασσα.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης άσκησης, όπου σημειώθηκε το τραγικό ατύχημα, στη θαλάσσια περιοχή στη Λάρα, γυρίζονταν πλάνα στο πλαίσιο δημιουργίας βίντεο σποτ για την Εθνική Φρουρά.​


Επιπλέον, είναι άγνωστο εάν έχει καταγραφεί το συγκεκριμένο πλάνο κατά τη διάρκεια του κρίσιμου τραυματισμού του 27χρονου, ωστόσο εάν έχει καταγραφεί θα βοηθήσει στην έρευνα.


​Την ίδια ώρα, για τραγικό γεγονός έχει αρχίσει η διεξαγωγή έρευνας, τόσο από την Εθνική Φρουρά, όσο και από την Αστυνομία Κύπρου, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί το τι πήγε λάθος. 


Συνεπώς, από την έρευνα αναμένεται να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος που έπεσε ο νεαρός ΣΥΟΠ, εάν το το ελικόπτερο ήταν σταθερό ή εν κινήσει. Παράλληλα, αναμένεται να διαπιστωθεί εάν ο άτυχος Παναγιώτης είχε χάσει τις αισθήσεις του πριν βουτήξει στο νερό.


Παράλληλα, οι πρώτες ενδείξεις είχαν δείξει ότι ο τραυματισμός του άτυχου Παναγιώτη, επήλθε από την πρόσκρουση του στη θάλασσα, η οποία δεν έγινε με το σωστό τρόπο, ενώ αυτό είναι κάτι που προβληματίζει αφού πρόκειται για ένα έμπειρο καταδρομέα, που είχε συμμετάσχει ξανά σε παρόμοιες ασκήσεις, ενώ είναι μέλος της Εθνικής Φρουράς εδώ και έξι χρόνια. 


Τα ακριβή αίτια θανάτου του 27χρονου, αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Τα μηνύματα των φίλων και συνεργατών του 27χρονου Παναγιώτη, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, είναι αρκετά. Όλοι μιλούν για ένα χαμογελαστό χαμογελαστό άνθρωπο. REPORTER