RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ MEGHAN - ΠΟΙΑ ΤΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ

 


H αδερφή της Meghan, Samantha, την κατηγορεί πάλι δημόσια για την κατάσταση του πατέρα της, μιλώντας με σκληρά λόγια

Λίγες ημέρες προτού ταξιδέψει για πρώτη φορά στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας, ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, Thomas Markle, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο Markle μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στην Τσούλα Βίστα της Καλιφόρνια, γύρω στις 21:30 τοπική ώρα. Το ίδιο άρθρο υποστηρίζει πως δεν μπορούσε να μιλήσει με τους γιατρούς και προσπάθησε να γράψει τα συμπτώματά του σε ένα κομμάτι χαρτί.


Την ίδια στιγμή, η Daily Mail αναφέρει πως υπάρχει οργή στην οικογένεια Markle που ο πατέρας πλήρωσε μόνος του την ιατρική του περίθαλψη, χωρίς καμία βοήθεια από την κόρη του Meghan.


«Ο πατέρας μου αναρρώνει στο νοσοκομείο. Ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένεια, για την υγεία και την ευημερία του. Απλώς χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση», δήλωσε στην Daily Mail η 57χρονη κόρη του, Σαμάνθα Μαρκλ και στη συνέχεια κατηγόρησε ευθέως την αδερφή της Μέγκαν, λέγοντας:


«Είναι παρωδία το πόσο βασανίστηκε και πόσα χρειάστηκε να περάσει χάρη στην περιφρόνηση της αδερφής μου τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι ασυγχώρητο». REPORTER CY