RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΑΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ


Χαμός επικρατεί από χθες σε σχολείο της Λευκωσίας όταν μητέρα έλαβε τηλεφώνημα ότι το παιδί της χτυπήθηκε από άλλους μαθητές αφού προηγουμένως αποφασίστηκε να σχολάσουν τα παιδιά νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα και δεν ενημερώθηκαν καν οι γονείς. 

Η ίδια η κυρία Μαρία, η μητέρα του μικρού παιδιού φανερά αγανακτισμένη και με πόνο στην καρδιά έγραψε στο Facebook. 

"Αφήνεις το παιδί σου στις 7:25 το πρωί έξω από το σχολείο, το περιμένεις να περάσει το κάγκελο του σχολείου και ξεκινάς ανυποψίαστη να πας στη δουλειά σου. Ήδη έχεις λάβει μήνυμα από το σχολείο από χθες /5 οτι επειδή θέλουν να ετοίμασουν τις αίθουσες για τις τελικές εξετάσεις που αρχίζουν τη Δευτέρα θα σχολάσουν τους μαθητές στις 10:30. Χώρις έγκριση από κανένα Υπουργείο, από κανένα Ανώτερο, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης/Διοίκησης του σχολείου αποφασίζεται το πιο πάνω.. Πάνε οι μαθητές στο σχολείο και αποφασίζει η Διεύθυνση/Διοίκηση οτι τελικά δεν θέλει τους μαθητές στο σχολείο και τους διώχνει από τις 8:30 - 9 παρά. Ξάνα χωρίς έγκριση από κανέναν και αυτή τη φορά χωρίς καν να ενημερώσουν τους γονείς. 

Στις 10 παρά λαμβάνεις τηλεφώνημα από το παιδί σου πανικοβλημένο ότι το ξυλοκόπησαν ένας μαθητής του σχολείου του (από τον οποίο δεχόταν ήδη bullying) μαζί με μαθητές άλλου Γυμνασίου της περιοχής (στην ουσία εξωσχολικοί), οτι αιμορραγεί στα χείλη, έχει καρούμπαλο στο κεφάλι και ζαλίζεται.. 

Τρέχεις σαν τρελλή να φτάσεις στο παιδί σου. Μπαίνεις στο σχολείο ζητάς Διευθύντρια ΑΦΑΝΤΗ, ζητάς Υπεύθυνη στην οποία μίλησες προηγουμένως στο τηλέφωνο και όταν της ζήτησες τον λόγο, η απάντηση της ηταν: "Γνώμη μου σήμερα οι μαθητές έπρεπε να μείνουν σπίτι τους, εν έπρεπεν να τους εφέρνετε" (ενώ είναι κανονικά σχολική μέρα, έστω και η τελευταία) ΑΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.. Παραλαμβάνεις το παιδί σου χτυπημένο ενώ το παρέδωσες μια χαρά το πρωι.. Γιατί διώχθηκαν τα παιδιά από το σχολείο;;;;.. 

Γιατί τους είπατε να φύγουν χωρίς να ενημερώσετε κάποιον;;;;  απορία που κανείς δεν μπορεί να λύσει... ουτε το Σχολείο, ουτε το Υπουργείο Παιδείας. Βρίσκεσαι στις Πρώτες Βοήθειες από τις 11:30  για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στο παιδί σου και να βεβαιωθείς οτι είναι καλά και οτι τα χτυπήματα στο κεφάλι δεν προκάλεσαν σοβαρή ζημιά. Η ώρα είναι 18:00 και εμείς ακόμη εδώ και περιμένουμε για τον αξονικό... ΑΛΛΟ ΔΡΑΜΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ... Αναμονή, αναμονή, αναμονή.. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;;;; ΠΟΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ;;;;; 

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε;;;;;;

Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας - ΟΚΥπΥ 

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει υπεύθυνα σας παρακαλώ;;;;;;;

Το ShowTime Cy κατέχει όλα τα στοιχεία και έχει τις σελίδες του ανοιχτές για να φιλοξενήσει όλες τις απόψεις.