RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ!


Όλες οι λεπτομέρειες για το τέλος της συνεργασίας τους.
 
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, το όνομα του οποίου μονοπωλεί την κοινή γνώμη τα τελευταία 24ωρα λόγω των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να έχει προχωρήσει σε δημοσιεύσεις υλικού ερωτικού περιεχομένου πρώην συντρόφου του, μετά την απομάκρυνσή του από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, απομακρύνθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ilovestyle.com και από τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό με έδρα τη Λεμεσό “Rock Fm”.

Ο Παναγιωτόπουλος είχε καθημερινή πρωινή εκπομπή στον εν λόγω σταθμό τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, μετά τις εξελίξεις η συνεργασία διεκόπη και μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε το συμβόλαιό του διεκόπη επίσημα χθες, 14 Δεκεμβρίου.

Επιπρόσθετα, αρκετοί ήταν οι πολίτες της πόλης που διαμαρτυρήθηκαν για την πινακίδα στο δρόμο με κεντρικό πρόσωπο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ως promo της εκπομπής του, η οποία θα κατέβει άμεσα, όπως μας επεσήμαναν οι υπεύθυνοι.

Όπως ενημερωθήκαμε, εντός της ημέρας πρόκειται να δημοσιευθεί και ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας με τον ραδιοφωνικό παραγωγό, από τον εν λόγω σταθμό. ilovestyle