RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΔΡΈΑΣ ΜΙΚΡΟΎΤΣΙΚΟΣ: Η ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΈΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΥΓΕΊΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΉ - "ΈΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΊ ΠΟΛΎ"


Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, καθώς ήδη από χθες βγήκε από την καταστολή, ενώ παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη.


Η Έλενα Πολυκάρπου με την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησαν την αγαπημένη του Ανδρέα Μικρούτσικου, η οποία περιέγραψε πώς είναι η ψυχολογία του παρουσιαστή.


«Ο Ανδρέας είναι καλύτερα, μάλλον θα βγει σήμερα, θα πάει στο δωμάτιό του. Δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη, αλλά λογικά θα βγει σήμερα από την εντατική. Δυο μέρες δεν έχω πάει, αλλά μιλάω με τους γιατρούς. Πήγαινε καλύτερα, ήταν να βγούμε αλλά μάλλον κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, ήταν και ευαίσθητη η υγεία του και για λόγους ασφαλείας των διασωληνώσαν. 


Δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία, κουράστηκε πολύ. Ήταν όμως καλύτερα γιατί θα βγαίναμε. Τώρα δεν έχουμε μιλήσει αλλά είναι κουρασμένος. Ήταν τέσσερις μέρες απύρετος και θα φεύγαμε από το νοσοκομείο και την τελευταία ημέρα με ειδοποίησαν ότι διασωληνώθηκε. Είμαι αισιόδοξη ότι ο Ανδρέας θα βγει νικητής. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράστασή σας. Σας αγαπάμε πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Μαστραγγέλη.    tlife