RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

TO HMS QUEEN ELIZABETH - ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ & 100 ΘΕΤΙΚΟΙ


 Έπιασαν λιμάνι στη Λεμεσό και μετά διαγνώστηκαν με covid μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου HMS Queen Elizabeth όπως γράφει η βρετανική Mirror – Είχαν πάει σε πάρτι στη Λεμεσό – Πρόκειται για περίπου 100 άτομα που είχαν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και ως εκ τούτου κανείς δε νόσησε σύμφωνα με το δημοσίευμα

Για «αποδεκατισμό» του πληρώματος του αεροπλανοφόρου HMS Queen Elizabeth, εξαιτίας της νόσου covid, μετά την στάση του στο λιμάνι Λεμεσού, γράφει η βρετανική mirror.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέλη του πληρώματος διαγνώστηκαν θετικά στη νόσο, μετά από επίσκεψη τους στη Λεμεσό και συγκεκριμένα μετά από πάρτι στο οποίο παρέστησαν.

Το HMS Queen Elizabeth, το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο που κατασκευάστηκε ποτέ για το Βασιλικό Ναυτικό, ελλιμενίστηκε στις 30 Ιουνίου στο λιμάνι Λεμεσού, για να συμμετάσχει σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, γύρω στα 100 μέλη του πληρώματος που έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, διαγνώστηκαν θετικά, σε τεστ που τους έγινε όταν επέστρεψαν από πάρτι που πήγαν στη Λεμεσό.

Εντυπωσιακές εικόνες από το αεροπλανοφόρο Queen Elizabeth στο λιμάνι Λεμεσού (pics-video)

Εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού που μίλησε στη Mirror είπε ότι «πρόκειται για έναν μικρό αριθμό μολύνσεων» ενώ δεν ξεκαθάρισε πόσοι από το πλήρωμα το οποίο αριθμεί κοντά στα 3.700 έχουν κολλήσει.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κανείς δεν νόσησε βαριά.

Το πλοίο θα παραμείνει στη θάλασσα και σε περίπτωση που ο ιός συνεχίσει να εξαπλώνεται τότε θα ακυρωθούν οι επόμενες στάσεις, αναφέρει η Sun. cyprustimes