RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΑΠΟΨΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ - ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Μετά από την απουσία του περσινού διαγωνισμού, η μεγάλη μέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε. Απόψε το βράδυ πραγματοποιείται ο Πρώτος Ημιτελικός του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021.

Σε απευθείας μετάδοση από την πόλη του Ρότερνταμ, στις 22:00 ώρα Ελλάδος, 16 χώρες ρίχνονται στην μάχη για τα δέκα χρυσά εισιτήρια που οδηγούν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, ανάμεσά τους και η Κύπρος.

Από το Ahoy Arena, το εκθεσιακό κέντρο και κλειστό στάδιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, οι κεντρικοί παρουσιαστές Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit και NikkieTutorials, θα μας καλωσορίσουν στην 65η διοργάνωση της Eurovision και θα επισημάνουν την έναρξη του Πρώτου Ημιτελικού. Η Κύπρος εμφανίζεται στην όγδοη θέση.

Οι 16 χώρες που συμμετέχουν απόψε είναι οι εξής
Με τον Duncan Laurence να ερμηνεύει το Feel Something θα αρχίσει ο πρώτος Ημιτελικός. Στην συνέχεια αφού δούμε όλες τις συμμετοχές, μας παρουσιάζουν την ιστορία της Ολλανδίας, μέσω της σχέσης της με το νερό όπου πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Thekla Reuten και η τραγουδίστρια Davina Michelle.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Πρώτο Ημιτελικό μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1, μέσω της διαδικτυακής σελίδας της ΕΡΤ (πατώντας εδώ), αλλά και από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube (πατώντας εδώ).

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι 16 συμμετέχουσες χώρες και 3 από τις χώρες που συμμετέχουν απευθείας στον Μεγάλο Τελικό (η Γερμανία, η Ιταλία και η Ολλανδία). Οι 10 χώρες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους, τόσο από τις κριτικές επιτροπές, όσο και από την τηλεψηφοφορία, θα κερδίσουν το εισιτήριο και θα διαγωνιστούν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου για την πολυπόθητη νίκη.

Ήδη οι κριτικές επιτροπές, που αποτελούν το 50% της συνολικής βαθμολογίας, ψήφισαν από χθες το βράδυ στην Jury Rehearsal.

Εμείς δεν έχουμε να ευχηθούμε οτιδήποτε άλλο παρά ένα τεράστιο Καλή Επιτυχία, στην Κυπριακή Αποστολή και την Έλενα Τσαγκρινού. Ευχόμαστε εκ βάθως καρδίας να ακούσουμε την Κύπρο στις 10 χώρες που θα περάσουν στον Μεγάλο Τελικό.eurovisionfun

Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ

ShowTime Cy 

Από απόψε η Έλενα αλλάζει ρούχο! 

Παρότι πρόκειται για το ίδιο design, η Σίλια Κριθαριωτη ετοίμασε ένα πιο λαμπερό ρούχο για τις βραδιές του ημιτελικού και του τελικού, ντυμένο με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski κεντημένα στο χέρι ένα, ένα. 

Το 40,000 ευρώ φόρεμα σίγουρα θα βοηθήσει την Έλενα να λάμψει ακόμη περισσότερο ενώ η μοναδική αυτή δημιουργία, αναδεικνύει την χορογραφία και φυσικά τον υπέροχο σωματότυπο της Έλενας.


Αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα και τον δυναμισμό της όλης σκηνικής παρουσίας!

Στοιχήματα 12 points 

Στα στοιχήματα του πρώτου ημιτελικού η Κύπρος φαίνεται πως βρίσκεται σχεδόν στην κορυφή μαζί με την Μάλτα. Χθες οι δημοσιογράφοι όλων των χωρών που παρακολούθησαν την σημαντική τελική πρόβα ψήφισαν την Κύπρο και την Ελενα Τσαγκρινού στην 1η θέση με την Μάλτα να έρχεται 2η. 

Για όσους ζουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε κάποια από τις χώρες του πρώτου ημιτελικού μπορούν να ψηφίσουν την Κύπρο μας στο 08.