RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

Επισήμως έχουμε μπει στην τελική ευθεία του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της
Eurovision! Αυτή την ώρα διεξάγεται η πρώτη dress rehearsal, του πρώτου ημιτελικού ή αλλιώς η press rehearsal, αφού είναι ανοιχτή για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονται είτε εδώ στο Ρότερνταμ, είτε μέσω του online press center. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανανεώνετε το άρθρο, για να βλέπετε ενημερώσεις για τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη γενική πρόβα του ημιτελικού, αφού θα παρακολουθήσουμε ακριβώς, αυτό που θα δείτε ζωντανά από τις οθόνες σας την Τρίτη το βράδυ. Οι παρουσιαστές μας όπως γνωρίζετε είναι οι Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley και Nikkie De Jager. Σήμερα εκτός από τις 16 συμμετέχουσες χώρες του Πρώτου Ημιτελικού, θα δούμε να ερμηνεύουν τις συμμετοχές τους και οι Γερμανία, Ιταλία και διοργανώτρια Ολλανδία, οι οποίες ψηφίζουν και σε αυτό τον ημιτελικό.

“Eurovision is Back” μας λένε οι διοργανωτές και βρισκόμαστε απευθείας μέσα στο Ahoy Arena! Βλέπουμε τον Duncan Laurence να ερμηνεύει το Feel Something. Αμέσως μετά στις οθόνες μας έχουμε τους τέσσερις παρουσιαστές που βγαίνουν στην σκηνή σε ένα σόου πυροτεχνημάτων.

Πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό μέρος, οι παρουσιαστές μας εξηγούν την διαδικασία, ενώ βλέπουμε και τα νούμερα ψηφοφορίας.

Κύπρος

Η Έλενα Τσαγκρινού δίνει μία ακόμη δυνατή ερμηνεία του El Diablo, έχοντας πάρει φόρα και από τα στοιχήματα που την φέρνουν στην πέμπτη θέση. Δεν έχουμε αλλαγές ούτε στην εμφάνιση της Κύπρου σε σχέση με τις δεύτερες πρόβες. eurovisionfun