RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

"ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΜ


Προ εκπλήξεως βρέθηκαν στελέχη και υποψήφιοι του ΕΛΑΜ το απόγευμα της Παρασκευής, όταν διαπίστωσαν πως μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, οι προσωπικοί τους λογαριασμοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν απενεργοποιηθεί πλήρως.


Όπως ανέφερε στο philenews o εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, οι λογαριασμοί σχεδόν του συνόλου των υποψηφίων έχουν απενεργοποιηθεί χωρίς καμία προειδοποίηση, με το κίνημα να προσφεύγει καταγγέλλοντας το γεγονός στο κλιμάκιο του ΟΑΣΕ που βρίσκεται στην Κύπρο για την επίβλεψη των Βουλευτικών Εκλογών.


Ο κ. Γεάδη, οι λογαριασμοί του οποίου έχουν επίσης επηρεαστεί, έκανε λόγο για στέρηση του βασικού δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης, αλλά και της ισονομίας απέναντι σε όλους τους υποψηφίους να παρουσιάσουν τις θέσεις τους μέσω των Κοινωνικών Δικτύων.


Παρομοίασε μάλιστα το συμβάν με τη διακοπή της λειτουργίας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στην Τουρκία από τον Ερντογάν.


Για το γεγονός αναμένεται να ενημερωθεί και ο Γενικός Έφορος Εκλογής.


Σημειώνεται ότι τόσο το ΕΛΑΜ όσο και οι υποψήφιοί του αναμένεται να προχωρήσουν σε καταγγελία και στις Αστυνομικές Αρχές.    philenews