RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

ΚΥΠΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ


Μετά το Μόνο Εσύ, το Περιμένω αλλά και το Ετσι για την αλητεία η Κύπρια τραγουδίστρια Γεωργία Βρανά επιστρέφει με νέο άκρως καλοκαιρινό τραγούδι.

Το κομμάτι σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime Cy λέγεται Clise και είναι μία δημιουργία του OGE. Πρόκειται για ντουέτο έκπληξη με την Nonny G. Οι ώρες για το βίντεο κλιπ ατελείωτες όμως η θετική αύρα που είχε ολόκληρη η ομάδα για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα ήταν σίγουρα αστείρευτη.




Δίπλα της από την πρώτη στιγμή η Βασω Γιακουμη για το make up, ο Ευρος από τον Hair Factory για τις εντυπωσιακές περούκες που κάθε φορά την μεταμόρφωναν σε κάτι διαφορετικό. Η χορογραφος του Νίκου Βέρτη, Ναταλια Μιχαήλ η οποια ταξιδεψε απο ην Αθηνα αποκλειστικά και μόνο για το κλιπ..Η  χορευτρια Γκλορια Λαγου, ο Μιχαλης Mangelo για τα χτενισματα και η Marichristel για τα εντυπωσιακα νύχια.



Οσο για το βίντεο κλιπ αυτό έγινε μέσα σε studio με σκηνοθετη Δημήτρη Παστελά που εδώ και χρόνια εμπιστεύεται η Γεωργία Βρανά ενώ αρκετά "Βρανάκια" κατέκλεισαν το στούντιο για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ποπ τραγουδίστρια. 

Η κυκλοφορία του τραγουδιού αναμένεται να γίνει στις αρχές Μαίου .