RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΧΑΣΙΚΟ


     Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Σωκράτη Χάσικο – Το «αντίο» συνεργατών, φίλων και «αντιπάλων»

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο προκάλεσε η είδηση θανάτου του Σωκράτη Χάσικου.

Πριν από τρία χρόνια, τον Μάρτιο του 2018, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, ενημέρωνε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα. Από τότε, ξεκίνησε ένας προσωπικός, δύσκολος αγώνας, τον οποίο ο Σωκράτης Χάσικος έδινε με δύναμη, πείσμα κι έχοντας στο πλευρό του τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε ιατρικό κέντρο της Γερμανίας όπου είχε μεταφερθεί για εξειδικευμένη θεραπεία.

Με δηλώσεις, ανακοινώσεις και αναρτήσεις, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν τον πρώην Υπουργό.

Το αντίο του ΠτΔ

Μεγάλη θλίψη του για τον θάνατο του Σωκράτη Χάσικου, «ενός καλού φίλου, ο οποίος υπήρξε εκ των στενότερων συνεργατών μου», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε γραπτή δήλωση του ο Προέδρος της Δημοκρατίας αναφέρει ότι «ο Σωκράτης Χάσικος υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση την πατρίδα, προφέροντας ως γνήσιος ευπατρίδης πολλά, μέσα από τα διάφορα αξιώματα, τα οποία υπηρέτησε. Ήταν πάντοτε ευθύς και μαχητικός, έχοντας ως κριτήριο την αγάπη του για την πατρίδα και τους αγώνες του κυπριακού ελληνισμού».

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης, της οικογένειας μου και του ιδίου εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου», αναφέρεται τέλος στην γραπτή δήλωση. CYPRUSTIMES