RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

11ΧΡΟΝΟΣ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΜΕ COVID


     Μικρή αύξηση στις εισαγωγές στο Μακάρειο Νοσοκομείο – 11χρονος μεταφέρθηκε στο Μακάρειο από το Νοσοκομείο Αναφοράς με αναπνευστική δυσχέρεια – Καθησυχάζει ο Διευθυντής της Παιδιατρικής κλινικής – Ήπια τα συμπτώματα λέει στη Cyprus Times

Ένα 11χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες βράδυ στο Μακάρειο από το Νοσοκομείο Αναφοράς όπου διακομίσθηκε αρχικά, λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας και κρατήθηκε για νοσηλεία στον θάλαμο αρνητικής πίεσης, σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times.

Το αγοράκι όπως αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί παρακολουθείται και  είναι σε καλή κατάσταση.

Την ίδια ώρα στον θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται και ένα κοριτσάκι 7 μηνών που παρουσίασε πυρετό, αλλά ευτυχώς είναι σε καλή κλινική εικόνα. Στο μεταξύ, εξιτήριο αναμένεται να λάβει κοριτσάκι 22 μηνών που νοσηλεύεται στον θάλαμο covid.

Όπως ανέφερε στη Cyprus Times ο Διευθυντής της Παιδιατρικής κλινικής Δρ. Αβραάμ Ηλία στο Μακάρειο νοσηλεύονται και δύο άλλα παιδάκια που αναμένονται τα pcr τους.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει αύξηση στις εισαγωγές σύμφωνα και με τα στοιχεία των τελευταίων ημερών, ο Δρ. Ηλία σημείωσε, ότι το τελευταίο διάστημα όντως παρατηρείται μία μικρή αύξηση στις εισαγωγές.

«Το θετικό είναι ότι η συμπτωματολογία παραμένει να είναι ήπια και το σημαντικό είναι ότι από την αρχή της πανδημίας κανένα παιδάκι δεν χρειάστηκε να πάρει οξυγόνο» είπε ο Δρ. Ηλία. CYPRUSTIMES