RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΓΙΑ SURVIVOR - "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ"


Δείτε τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι».


Το δικό του σχόλιο για τα ψάρια που δεν έδωσαν, αλλά και για τη συμπεριφορά του Κόρο προς τον Τριαντάφυλλο, έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».


«Έπιασε ο Κόρο κάτι ψάρια και δεν του έδωσε. Τώρα, θα πάρω θέση. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Και εμένα ο Τριαντάφυλλος με φέρνει στα όριά μου, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν μπορείς να μην δώσεις φαγητό. Μη ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι, δηλαδή να ηρεμήσουμε λίγο. Δεν δίνω στον άλλον να φάει και τι θα αλλάξει; Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Δεν κόβω και φλέβα για τον Τριαντάφυλλο, το ξέρετε, αλλά το να μην δίνεις μπουκιά…», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.


Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς τραγούδησε τη “Λόλα” του Μαραβέγια με άλλους στίχους, όπως κάνει κάθε μέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά “πόσο πιο χαμηλά, είναι ντροπή τους πια, δεν είναι ωραία συμπεριφορά” κλπ.


«Δεν συμφωνώ καθόλου σαν θεατής, σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα. Θα ήθελα να παρέμβει η παραγωγή. Ειδικά στο κομμάτι του φαγητού, πρέπει να τους πουν ότι… παιδιά, χαλαρώστε, είστε ένα τηλεοπτικό προϊόν, ηρεμήστε. Ο Κόρο χάνει με αυτό που κάνει», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.   zappit