RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΙΔΑΛΙΟΝ


Την εμφάνιση για πρώτη φορά στην αγορά έχει κάνει η Συσκευασία Σαπουνιών Ομορφιάς «Ιδάλιον» που αντιπροσωπεύει η εταιρεία καλλυντικών "ΦΩΣ".

Η εταιρεία χρησιμοποιεί μερικά από τα πιο αγνά φυτικά έλαια και όραμα της παραμένει η δημιουργία απαράμιλλων προϊόντων άριστης ποιότητος περιποίησης της επιδερμίδας. 

Όλες οι πολυτελείς μπάρες σαπουνιών της εταιρείας "ΦΩΣ" είναι φτιαγμένες στο χέρι και παρασκευάζονται στο Δάλι, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο του Ιδαλίου. 

«Σήμερα είμαστε περήφανοι που αναβιώνουμε την πλούσια αυτή κληρονομιά στη Συσκευασία Σαπουνιών "Ιδάλιον", καθώς συγχωνεύουμε την παράδοση με την τεχνολογία, προσφέροντας σας σαπούνια άριστης ποιότητος» αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η εταιρεία


Μια ερευνητική ομάδα, πραγματοποιεί διαρκώς έρευνες για το κάθε ένα από τα καινούργια προϊόντα της εταιρείας και επιλέγει στον μέγιστο βαθμό που αυτό είναι εφικτό συστατικά φυσικής προέλευσης. 

Μέλημα τους και προσπάθεια είναι να χρησιμοποιούν στη σύνθεση όλων των προϊόντων μεγάλες ποσότητες βιώσιμων φυτικών πρώτων υλών. Τα καλλυντικά σαπούνια Φως είναι πιστοποιημένα από μεγάλους διεθνείς οργανισμούς όπως η Fairtrade και ο RSPO. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε της ιστοσελίδα www.fos-cy.com