RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

"ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ" ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ


 Μαζίκή ήταν η συμμετοχή των κατοίκων Ιδαλίου στην μεγάλη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Προεδρικό Μέγαρο με τη συμμετοχή 500 και πλέον διαμαρτυρόμενων. Οι κάτοικοι Ιδαλίου, με την διαμαρτυρία τους, αξιώνουν την άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την υλοποίηση της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου και τον καθορισμό του τελικού χρονοδιαγράμματος για την απομάκρυνση των ασφαλτικών εργοστασίων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοινωση, ο Δήμος Ιδαλίου και οι κάτοικοι κατήλθαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Η εκδήλωση υπό τον τίτλο, ΙΔΑΛΙΟΝ=ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, πραγματοποιήθηκε με αυτοκινητοπομπή από το Γ' Δημοτικό Ιδαλίου με κατεύθυνση το Προεδρικό Μέγαρο. Παρόντες στη διαμαρτυρία ήταν δημάρχοι και εκπρόσωποι κοινοτικών συμβουλίων, καθώς επίσης και υποψήφιοι βουλευτές.


Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Ιδαλίου και οι κάτοικοι της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δάλι με θέμα «Όχι στις Επιβλαβείς ουσίες στον αέρα που αναπνέουμε. Δάλι=Ώρα μηδέν».

Το υπόμνημα που παρέδωσαν στο Προεδρικό Μέγαρο . PHILENEWS