RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΠΕ Ο 11ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξετάσεις της υπόθεσης του 11χρονου ο οποίος  εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο σπίτι του μετά από αιφνίδια επίσκεψη λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας. Μάλιστα από τις προκαταρκτικές αναλύσεις εντοπίστηκαν ενδείξεις ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό του.

Όπως πληροφορείται ο «Φ», ο φάκελος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες και ενδεχομένως η υπόθεση να καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, την Τετάρτη. Ο 44χρονος πατέρας του ανήλικου τελεί υπό κράτηση για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 11χρονος σε κατάθεση του στους ανακριτές της υπόθεσης ανέφερε πως δεν θυμάται τίποτα. Από τον ανήλικο λήφθηκαν δείγματα τα οποία στάλθηκαν στο Κρατικό Χημείο για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Όπως μας αναφέρθηκε δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο ανήλικος να επηρεάστηκε από αναθυμιάσεις των ναρκωτικών ουσιών από χρήση άλλων προσώπων.

Υπενθυμίζεται πως ο 11χρονος εντοπίστηκε από λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας η οποία πραγματοποίησε αιφνίδια επίσκεψη την περασμένη Παρασκευή. Η λειτουργός ζήτησε από τον πατέρα να δει τον 11χρονο και συνοδευόμενη από τον ύποπτο οδηγήθηκε στο δωμάτιο του ανήλικου όπου τον εντόπισε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ο ανήλικος δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμά της και η λειτουργός άμεσα ειδοποίησε ασθενοφόρο και Αστυνομία. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου σε προκαταρκτική ανάλυση εντοπίστηκαν στον οργανισμό του ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης.

Να σημειωθεί πως στο δωμάτιο υπήρχε ακαταστασία, ενώ ο 11χρονος φαινόταν παραμελημένος. Ο ανήλικος αφού έλαβε εξιτήριο, μεταφέρθηκε σε συγγενικά του πρόσωπα.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 44χρονος πατέρας του ο οποίος οδηγήθηκε το Σάββατο στο Δικαστήριο και τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο 4 ημερών. Αρχικά, ο 44χρονος ανέφερε ότι δεν είχε να πει τίποτα, ενώ σε κατάθεση του ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά δεν έδωσε ναρκωτικά στο παιδί του. Ο ύποπτος αντιμετωπίζει τα αδικήματα κακομεταχείρισης ανηλίκου, αμελών πράξεων που προκαλούν σωματική βλάβη, άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.
PHILENEWS