RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ΣΤΕΛΛΑ ΓΑΒΡΙΗΛ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ


Τους υποψήφιους Βουλευτές του ξεκίνησε να ανακοινωνει από σήμερα 21 Ιανουαρίου το κίνημα Ανεξάρτητοι της Άννας Θεολόγου.


Ανάμεσα τους και η Στέλλα Γαβριήλ, υποψήφια Βουλευτής Λευκωσίας, η οποία ανακοινώθηκε πρώτη για την επαρχία Λευκωσίας.


Γνωρίστε την Στέλλα


Η Στέλλα γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1976 και μεγάλωσε στον Στρόβολο. Είναι μονογονιός και μητέρα δύο αγοριών. Είναι απόφοιτος της Αμερικανικής Ακαδημίας Λευκωσίας και έχει σπουδάσει Travel, Tourism and Hotel Management στο Frederick University.



Εργάστηκε σε Κυπριακές Εταιρείες σε θέσεις ευθύνης στον τομέα του Hotel and Events Management και έχει εξειδίκευση στον Προσβάσιμο και Ιατρικό Τουρισμό.

Συμμετείχε μέσω του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης στην επιτροπή δημιουργίας νέων ISO Standards για τον Προσβάσιμο Τουρισμό.

Έχει συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Access Angels» ένα έργο που στοχεύει να προτείνει σε οποιονδήποτε προσβάσιμο ταξιδιώτη μια εναλλακτική, δωρεάν υπηρεσία μη ιατρικής προσωπικής βοήθειας σε έναν βιώσιμο τουριστικό προορισμό, χρησιμοποιώντας ειδικά εκπαιδευμένους νέους εθελοντές.

Από τον Φεβρουάριο του 2019 εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στο Ιατρικό Κέντρο Πλάτωνας (πρώην Κέντρο Αποκατάστασης Λευκωσίας) ως Προισταμένη Μάρκετινγκ και Εξυπηρέτησης Πελατών, προωθώντας το νησί μας για Ιατρικό Τουρισμό και βοηθώντας τους ντόπιους για την Αποκατάσταση τους.

Από τις 6 Νοεμβρίου 2019 συμμετέχει ως εξωτερικός εμπειρογνώμονας για την προσβασιμότητα, σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Άτομα με αισθητηριακές αναπηρίες ως ομάδα στόχου για την τουριστική βιομηχανία», όπου συμμετέχουν τέσσερις χώρες (Ελλάδα, Πολωνία, Πορτογαλία και Κύπρος).