RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΣΠΙΤΙ XMS EDITION


H web σειρά «Όταν έμεινα σπίτι» επιστρέφει έξι μήνες μετά, για να ολοκληρώσει την ιστορία του. Με μια εορταστική ατμόσφαιρα οι ήρωες έρχονται ξανά μπροστά από το κινητό τους για τελευταία φορά.


Σκοπός του επεισοδίου, να δώσει λίγη χαρά και γέλιο στους fans της σειράς. Αλλά όχι μόνο αυτό. Ο Φαίδωνας (Σίμος Τσιάκκας) ανήμερα των γενεθλίων του, κάνει ένα live στα social media για να ενημερώσει τους φίλους του για την δράση του Ένα Όνειρο Μια Ευχή. Του συνδέσμου που βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη και πραγματοποιούν τις ευχές των μικρών ηρώων που έχουν καρκίνο.

Και η έκπληξη του επεισοδίου! Πάνω από τριάντα καλλιτέχνες (τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα, παρουσιαστές) έρχονται να δώσουν την δική τους ευχή μέσα από το σπίτι τους.

Γιώργος Χρανιώτης, Νικηφόρος, Μαριέλλα Σαββίδου, Γιώργος Σουξές, Γεωργία Βρανά, Κιάννα, Θάνος Καλλίρης, Κωνσταντίνος  Φραντζής, Ελένη Φιλίνη, Γιώργος Καραμίχος, Σταύρος Νικολαίδης, Μανώλης Δεστούνης, Αλέξης Πρεβενάς, Εύα Μπάιλα, Ελισσάβετ Μουτάφη, Γιώργος Σουξές και άλλοι πολλοί έρχονται να μοιράσουν τις ευχές τους στο «Όταν Έμεινα Σπίτι»

Στο επεισόδιο συμμετέχουν η Ιωάννα Λαμπροπούλου, Φωτεινή Γεωργίδη, Σίμος Τσιάκκας, Έλενα Ολυμπίου, Φρειδερίκη Μενελάου, Λουκία Πική και Ανδρέας Αριστοτέλους. Στο ρόλο του αφηγητή η Έλενα Ευσταθίου

Σενάριο: Ανδρέας Αριστοτέλους

Μοντάζ:  Αγάπη Καλογιάννη

Γενική Επιμέλεια: Λουκία Πική


Το «Όταν έμεινα σπίτι» έρχεται μαζί με χιλιάδες ευχές για όλους εσάς και να δώσει την αγάπη του στο «Ένα Όνειρο Μια ευχή»