RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ REALITY - ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ MASTER CHEF


 Στο φουλ βρίσκονται οι μηχανές του MasterChef το οποίο θα είναι το πέμπτο στη σειρά. Τα γυρίσματα του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής αρχίζουν άμεσα με αρκετές αλλαγές λόγω πανδημίας και του lockdown στην Ελλάδα. Είναι πάντως ένα στοίχημα να ξεκινάς ριάλιτι με αυτές τις συνθήκες. Ακόμα κι αν πρόκειται για το πολύ πετυχημένο MasterChef.

Φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών, όλοι οι υποψήφιοι από Ελλάδα και Κύπρο θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τις αρχικές οντισιόν με ειδικές άδειες. Οι υποψήφιοι σεφ τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα πρωτόκολλα θα διαμένουν σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα για λίγες ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων. Οι κριτές και το συνεργείο της εκπομπής δεν θα ταξιδέψει σε άλλες περιοχές εκτός Αθηνών όπως γινόταν παλιά.

Στο Star επικρατεί ανησυχία για τον τρόπο που θα εξελιχθεί το νέο εγχείρημα αφού η πανδημία έχει αλλάξει τον τρόπο δουλειάς στην τηλεόραση και έχει αυξήσει κατά πολύ το κόστος.

Οι κριτές πάντως παραμένουν οι ίδιοι: Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος και δεν πρόκειται να κλειστούν στο σπίτι με τους παίχτες, όπως αρχικά υπήρξε εισήγηση. Στην Κύπρο το ριάλιτι θα το βλέπουμε και φέτος από το Omega.

To MasterChef δεν είναι το μοναδικό ριάλιτι που θα γυριστεί εν μέσω πανδημίας. Στον χορό μπαίνει και ο ΑΝΤ1 Ελλάδος με την «Φάρμα». Πρόκειται για ριάλιτι το οποίο είχε παιχθεί και παλαιότερα στην ελληνική τηλεόραση. Αυτή τη φορά ο ΑΝΤ1 αναλαμβάνει το ρίσκο αλλά δεν έχει λεχθεί τίποτα ακόμα για τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια, παρά το γεγονός ότι το τρέιλερ του παιχνιδιού βρίσκεται ήδη στον αέρα και αναμένεται στους επόμενους λίγους μήνες να αρχίσει η προβολή του.

Στη «Φάρμα» δύο ομάδες παικτών προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς ανέσεις και σύγχρονη τεχνολογία σε μια απομονωμένη φάρμα, ακόμα και χωρίς ηλεκτρισμό. Θα καλλιεργούν καθημερινά τα χωράφια και θα εκτρέφουν τα ζώα τους μέχρι που ο αριθμός των παικτών θα λιγοστέψει και θα προκύψει ο νικητής. Τι θα κερδίσει; Μετρητά 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ. Και βεβαίως αναγνωρισιμότητα με το... κιλό. Ό,τι και να σημαίνει αυτή…

Σε ποιο τηλεοπτικό μαγκαζίνο της κυπριακής TV η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο; Οι ίντριγκες μεταξύ κύριων συντελεστών προκαλούν προβλήματα όχι μόνο στους ίδιους αλλά και στην ομαλή ροή της εκπομπής. Μπορεί στην οθόνη να μην φαίνονται οι κόντρες και τα ξεσπάσματα, όσοι όμως βρίσκονται πίσω από τις κάμερες έχουν πολλά να πουν.

Άτομο που γνωρίζει έλεγε πρόσφατα σε πηγαδάκι δημοσιογράφων ότι οι εμπλεκόμενοι έχουν δεχθεί πρόσφατα προειδοποίηση από την διεύθυνση πως η συμπεριφορά τους δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή για πολύ καιρό ακόμη. 24news