RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΥΡΗ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ


Πρώτη κοινή εμφάνιση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, ύστερα από τη θύελλα που προκάλεσε το ντοκιμαντέρ του AL Jazeera, είχαμε χτες βράδι. Οι δύο ανώτατοι άρχοντες του τόπου κάθισαν δίπλα-δίπλα, αλλά έμοιαζαν με δυο ξένους όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε. Οι δημοσιογράφοι που καραδοκούσαν προσέτρεξαν για μια δήλωση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος όμως έσπευσε να τους κόψει τον βήχα λέγοντάς τους αυστηρά: «Μην μου αναφέρετε κάτι για τον Al Jazeera, γιατί θα σας πάρει ο δαίμονας».


Το στιγμιότυπο δημοσιεύει στην ηλεκτρονική του έκδοση ο «Πολίτης». Οι δύο πολιτικοί άντρες εμφανίστηκε χθες βράδυ -σαν να μην συμβαίνει τίποτα- στην παρουσίαση του βιβλίου του Ιδρύματος «Πολύκαρπος Γιωρκάτζης» με τίτλο «Ενιαίον Κόμμα Εθνικόφρονος Παρατάξεως: Στα σπάργανα της σύγχρονης κυπριακής πολιτικής ζωής», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Αρχ. Μακαρίου Γ’, στη Λευκωσία. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Οι δυο ανώτατοι πολιτειακοί αξιωματούχοι -ο πρώτος και δεύτερος τη τάξει στην Κυπριακή Δημοκρατία- κάθησαν δίπλα δίπλα (με μια θέση κενή ανάμεσά τους, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο για τα μέτρα προφύλαξης/πρόληψης από το νέο κορωνοϊό).


Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσέγγισαν δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών καναλιών -κάποιοι με ανοικτές τις κάμερές τους- με πρόθεση να τον ρωτήσουν για το θέμα της ημέρας – το βίντεο του Al Jazeera. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης όμως δεν άφησε τους δημοσιογράφους να τον ρωτήσουν οτιδήποτε. Μάλιστα, τούς απείλησε σε έντονο ύφος με τη φράση που προαναφέραμε.

Της Αλεξίας Καφετζή   24hcy