RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ - "Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ"

 


Ο Κοινοτάρχης Πωμού, κ. Βαγγέλης Στυλιανού, σχολιάζει την επικαιρότητα μέσω ανάρτησης του στα κοινωνικά δίκτυα:

“Η σήψη και η διαφθορά επανέρχονται στο προσκήνιο λόγω διαβατηρίων και η απαξίωση της κοινής γνώμης και ο θυμός του κόσμου για την πολιτική και τους πολιτικούς απογειώνεται. Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει και όπως φάνηκε γίναμε ρεζίλι διεθνώς, ενώ θα υπάρξουν και τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία γιατί πλέον θα είναι πολύ δύσκολό να μας επιστεφτούν οι ξένοι επενδυτές. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να αποσυρθεί το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων αλλά να παραμείνει και να γίνεται σωστά η έκδοση διαβατηρίων γιατί θα βοηθούσε σε μεγάλο βαθμό την οικονομία αυτήν την δύσκολή περίοδο.
Το κλίμα στην κοινωνία μας γίνεται πιο βαρύ , αλλά και ο φόβος γίνεται ακόμη πιο εμφανής και από τις εξελίξεις στο θέμα της Αμμοχώστου σε συνάρτηση και με την εκλογή Τατάρ στην ηγεσία των Τουρκοκυπρίων.
Ταυτόχρονα, η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού τόσο στην Κύπρο άλλα και στις υπόλοιπες χώρες προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και φόβο για το τι θα ακολουθήσει και ποιες θα είναι πάλι οι απώλειες στον τομέα της υγείας αλλά και της οικονομίας.
Πιστεύω ότι οι μέρες που έρχονται θα είναι πολύ δύσκολες για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για την Κύπρο μας. Για αυτό πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις σε συνεννόηση πάντα της κυβέρνησης με τα υπόλοιπά κόμματα , και πάνω από όλα να υπάρχει ενότητα στο εσωτερικό για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε ως λαός . Εξάλλου μάθαμε σαν λαός εδώ και χρόνια να αναβιώνουμε μέσα από τις στάχτες μας.” taxydromos cy