RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

BIG BROTHER SPOILER - ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ


Με το ένα πόδι στην... έξοδο του Big brother!


Σε ένα πρωτοφανές λάθος υπέπεσε διαγωνιζόμενη του Big Brother πριν λίγες ώρες που, σε καμία περίπτωση, δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητο. Συγκεκριμένα, επέλεξε να κρύψει κάτω από ένα μαξιλάρι το μικρόφωνο της προκειμένου να μην ακουστούν όλα όσα ήθελε να πει εκείνη τη στιγμή.


Ο λόγος για την Σοφία Δανέζη. «Είστε στο σπίτι μου πάνω από έναν μήνα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα ανέχτηκα κάποιες παραβιάσεις. Παρ’ όλες τις προειδοποιήσεις μου, κάποιοι συγκάτοικοι συνεχίζουν να μη συμμορφώνονται. Από σήμερα όποιος συγκάτοικος βγάλει, σκεπάσει, κρύψει, πειράξει, καλύψει ή αρνηθεί να φορέσει το μικρόφωνο του ή ακόμα και να τοποθετήσει το μικρόφωνο του σε απόσταση που να εμποδίζει τη σωστή καταγραφή της φωνής του, θα ορίζεται αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση» τόνισε με σαφήνεια ο Μεγάλος Αδελφός.


Στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε τι θα δούμε άμεσα σε εφαρμογή στο Big Brother. «Ο Μεγάλος αδελφός πήρε τα μέτρα του και η Σοφία Δανέζη και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, όχι μόνο είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, αλλά τις τιμωρεί με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούν ούτε να σωθούν από το βέτο κάποιου άλλου, ούτε καν οι ίδιες να πολεμήσουν για το βέτο στον αγώνα που θα γίνει. Άρα, λοιπόν, όπως και να έχει, οι δύο αυτές κοπέλες θα είναι στον τάκο την Παρασκευή».


Αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα συμμορφωθούν οι παίκτες στις παρατηρήσεις του Big Brother!  zappit