RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΠΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ BACHELOR! ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ!


Αδικία! Γιατί δε φίλησε και την δικιά μας; Ο #TheBachelorGR έπαιξε και μπαλίτσα! Αφού φίλησε και σε αυτό το επεισόδιο όσες πιο πολλές μπορούσε!


Από το «Έλα στη θέση μου», στο ριάλιτι του έρωτα...!


Στο νέο επεισόδιο του Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ξεκίνησε τη νέα ομαδική δοκιμασία με τα κορίτσια να βγαίνουν ξανά εκτός σπιτιού. Καμιά φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια.


Τα κορίτσια βρέθηκαν σε θεατρική σκηνή, όπου τους περίμενε μια έκπληξη. Οι πρωταγωνιστές του «Έλα στη θέση μου», Μάνος Ιωάννου και Κάλη Δάβρη, κλήθηκαν να μιλήσουν στα κορίτσια προκειμένου να τις προετοιμάσουν για τη νέα τους δοκιμασία.


Αργότερα, η καθεμιά τους θα έπρεπε να ανέβει στη σκηνή, εξιστορώντας λεπτομέρειες από την άγνωστη ζωή τους.


Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε την ευκαιρία να έρθει ακόμη πιο κοντά με τα κορίτσια παίρνοντας μάλιστα την απόφαση να απομακρύνει τη Μάγδα από το ριάλιτι. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έβρισκε πλέον κοινά στοιχεία ώστε να συνυπάρξει μαζί της.


Στην τελετή των Ρόδων, η Βίβιαν, η Άννυ,η Σαμάνθα και η Χριστίνα, είχαν την ασυλία, έχοντας πάρει στα ραντεβού τους το κόκκινο τριαντάφυλλο του Παναγιώτη.


Στη συνέχεια, ο ίδιος συνέχισε να μοιράζει τα υπόλοιπα τριαντάφυλλα, με τα κορίτσια να περιμένουν με αγωνία την καθοριστική κίνηση που θα εξασφάλιζε την παραμονή τους στο ριάλιτι.


Ποια δεν τα κατάφερε αυτή την εβδομάδα; Ποια αποχώρησε;


Αποχώρησε η Ντάρια!   reporter